shahab.msb 326 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور ميشه فايلي كه در پوشه اصلي قرار داره رو ارسال كنم؟ يعني اول بايد اون فايل رو داخل حافظه كپي كنم و بعد اون رو ارسال كنم؟ لطفا راهنماييم كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام كسي تا الان جواب نداده يعني اينكارو انجام نداده كسي لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام كسي تا الان جواب نداده يعني اينكارو انجام نداده كسي بعد از اشتراک گذاری بذارید. ضمنا کد شرط گذاری اینکه فایل موجود نبود کپی کنه رو پاک کنید و فقط کد کپی رو بذارید. و بعد اشتراک گذاری ، بعدشم کد حلقه فور برای پاک کردن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ چرا تا حالا كسي جواب نداده يعني كسي بلد نيست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ آقاي نيكروان اين كد رو كجا بايد بنويسم؟بعد كد اشتراك گزاري يا قبل؟ من اين كد رو نوشتم براي اشتراك گزاري كه مياد وجود فايل رو چك ميكنه.اگه در حافظه وجود نداشت اون رو از پوشه اصلي كپي ميكنه و به اشتراك ميزاره. حالا بنده ميخوام اگه بار دوم فايل ديگه اي رو بخوام به اشتراك بزارم قبلي پاك بشه و فايل جديد جايگزين بشه اينم كد: Dim vs as view vs =SenderDim ar As AriaLibIf File.Exists(File.DirRootExternal,vs.Tag&".mp3")=False ThenStartActivity(ar.ShareFile(File.DirRootExternal,vs.Tag&".mp3","audio/mp3","آهنگ رو ارسال کن"))End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ درود بله باید اول فایل رو کپی کنید و بعد ارسال کنید راهنمایی های بیشتر: http://answercenter.ir/topic/508-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84/ http://answercenter.ir/topic/6120-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C/ http://answercenter.ir/topic/4168-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ http://answercenter.ir/topic/2714-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ خب من اگه 50 تا فايل داشته باشم و بخوام اونها رو به اشتراك بزارم 0 تا فايل علاوه بر پوشه اصلي داخل رم هم كپي ميشن و در نتيجه حجم زيادي رو ميگيرن.من ميخوام وقتي براي بار دوم يك فايل رو به اشتراك گذاشتم فايل قبلي پاك بشه از حافظه و فايل دوم جايگزين بشه من خيلي تلاش كردم كدش رو بنويسم ولي متاسفانه نتونستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ خب من اگه 50 تا فايل داشته باشم و بخوام اونها رو به اشتراك بزارم 0 تا فايل علاوه بر پوشه اصلي داخل رم هم كپي ميشن و در نتيجه حجم زيادي رو ميگيرن.من ميخوام وقتي براي بار دوم يك فايل رو به اشتراك گذاشتم فايل قبلي پاك بشه از حافظه و فايل دوم جايگزين بشه من خيلي تلاش كردم كدش رو بنويسم ولي متاسفانه نتونستم میتونید با استفاده از حلقه فور آهنگ های قبلی رو پاک کنید و اونی که در حال حاضر روش کپی شده پاک نشه. For i=0 To 49 If i=position Then i=i+1 End If File.Delete(File.DirRootExternal,i&".mp3") Next position به فرض همون آیتم کلیک شده هست ، گفتیم هروقت به این مقدار رسید ، حذفش نکنه و یک واحد به i اضافه کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ من اين كد رو نوشتم ولي اصلا مثل همون اول فايل حذف نميشه آقاي نيكروان من اين كدها رو نوشتم ولي فايل حذف نميشه. vs =Sender Dim ar As AriaLib file.copy(file.dirAssest,vs.tag&".mp3",file.dirRootExternal,vs.tag&".mp3") StartActivity(ar.ShareFile(File.DirRootExternal,vs.Tag&".mp3","audio/mp3","آهنگ رو ارسال کن")) End If For i=0 To 49 If i=vs.tag&".mp3"Then i=i+1 End If File.Delete(File.DirRootExternal,i&".mp3") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام دوستان چطور ميشه فايلي كه در پوشه اصلي قرار داره رو ارسال كنم؟
يعني اول بايد اون فايل رو داخل حافظه كپي كنم و بعد اون رو ارسال كنم؟
لطفا راهنماييم كنيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.