mr.shi 34 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ دوستان سلام خسته نباشید پروژه من یک Activity داره و 3 تا Layout میخوام وقتی layout ها عوض میشه حالت انیمیشن بگیره خیلی سرچ کردم اما ظاهرا برای Layout ها نمیشه انیمیشن تعریف کرد فقط متوجه شدم که باید از panel استفاده کرد میشه راهنماییم کنید ، گیج شدم چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام. هرکدوم از لایوت ها رو اختصاص بدید به یک پنل ، و روی پنل لودش کنید. بعد فقط کافیه پنل هارو visible شون رو false یا true کنید ، تا نمایان یا مخفی بشن. موقع نمایان شدن هم میتونید به پنل براحتی انیمیشن بدید ، که عبارت "انیمیشن" رو سرچ کنید مطلب هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ درود شما میخواهید که مثلا یک لایوت از سمت چپ باز شه ؟ یا اونایی که داخل لایوت هستند انیمیشن داشته باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ باز شدنش با انیمیشن باشه یا از چپ و راست یا fade out لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3964-تعویض-اکتیویتی-با-انیمیشن/ http://answercenter.ir/topic/5970-سوال-درباره-انیمیشن-بین-اکتیویتی-ها/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ شما به سوال بنده توجه کردید ؟؟؟؟؟؟؟ انیمیشن اکتیویتی مورد استفادم نیست انیمیشن برای لایوت میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ شما به سوال بنده توجه کردید ؟؟؟؟؟؟؟ انیمیشن اکتیویتی مورد استفادم نیست انیمیشن برای لایوت میخوام پس شما باید از اسلاید منو استفاده کنید و لایوت رو در اسلاید منو لود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ آقا ممنون اما سوال من ربطی به SlideMenu نداره من با دستور activity.LoadLayout ("a") لایوت A را باز میکنم میخوام در زمان باز شدن انیمیشن بهش بدم همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
دوستان سلام
خسته نباشید
پروژه من یک Activity داره و 3 تا Layout
میخوام وقتی layout ها عوض میشه حالت انیمیشن بگیره
خیلی سرچ کردم اما ظاهرا برای Layout ها نمیشه انیمیشن تعریف کرد
فقط متوجه شدم که باید از panel استفاده کرد
میشه راهنماییم کنید ، گیج شدم چیکار کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.