alia 51 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام این ارور به خاطر چی هست ؟ فایل که میزارم اینطوری میشه. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اونو پاک کردم اینو من نوشته بودم Screenshot (23).png کدهای زیر رو جایگزین کنید Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("SCROL1") ScrollView1.Panel.LoadLayout("ALGOR") text = File.ReadString(File.DirAssets,("alii.rtf")) Label1.Text = text End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ درست شد ولی چطوری؟ چه فرقی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستم، ببینید، شما وقتی یکی از متد هارو صدا میزنید، وقتی موس رو میبرید روش، یه سری راهنمایی زیرش میاد کمی به اونا دقت کنید، خیلی از مشکلاتتون مثل هین برطرف میشه(همه مون با همون سمپل ها کار میکنیم ) توی سمپل و کدی که اقای آباد قرار دادن، , قرار داره اما شما توی کدهاتون . گذاشتید موفق باشید مشکلتون اگه حل شده، تاپیک رو به شکل پاسخ دراورده در بیارید تا بسته بشه :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ توی کد نویسی نوشتید : text = جلوش خالیه جریان اون چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اونو پاک کردم اینو من نوشته بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alia 51
سلام
این ارور به خاطر چی هست ؟
فایل که میزارم اینطوری میشه.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.