رفتن به مطلب

یک انتقاد بزرگ از بیسیک فور اندروید

amir222555

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همگی 

میخوام یه انتقاد بسیار بزرگ کلا به برنامه بیسیک فور اندروید بگیریم امیدوارم که دوستان عاشق این برنامه انتقاد پذیر باشن انتقاد = سازنده 

ما تو بیسیک فور اندروید اکثرا کارهامون به صورت ویژوال هست یعنی در محیط دیزاین برنامه : مثلا باتن میذارم . وب ویو میذارم و.... 

بر خلاف برنامه ایکلیپس و زبان جاوا که در اون برای یک باتن باید چند خط کد بنویسیم حالا میخوام برم سر بحث اصلی که در مورد همین ویژوال کار کردن است به نظرم من و از نظر خیلی برنامه نویسای حرفه ای که با ایکلیپس 

کار میکنن شما با این ویژاول کار کردن ممکنه کلا مغزتون تنبل بشه دلیل اینکه همه ی ما هم میریم به سمت بیسیک فور اینه که میگیم : ولش کن بابا حال نداریم. اوه اوه لامصب چقد سخته این ایکلیپس و....

بهتر نیست که همگی اندروید نویسان رو به جاوا یا زبان جدید گوگل (go ) بیارن تا بتونن روی یک برنامه که مینوسن تسلط بیشتری داشته باشن مثلا در جاوا شما که باتن تولید میکنید میتونید تمامی حالت هایی که در ذهنتون هست 

رو روی این باتن اجرا کنید در حالتی که توی بیسیک شما تنها بوسیله تنظمیات درون خود برنامه میتونید یک باتن با سلیقه خودتان بسازید این یعنی محدود کردن دست برنامه نویسان .....

یا حتی میتونید پا رو فراتر هم بذارید و برید زبان  سی پلاس پلاس  که زبان مادر جاوا هم هست رو یاد بگیرید و اونوقت دسترسی به عمق برنامه تون رو داشته باشید و بتونید یک اثر هنری زیبا خلق کنید تا اینکه یک اثر فقط برای 

پول در اوردن ..... 

یا همین کتابخانه هایی که برای بیسیک تولید میشن این یعنی اوج تنبلی مغز نه برای اونی که این کتابخانه رو تولید میکنه برای اونی که این کتابخانه رو استفاده میکنه

در مجموع هدف من این بود که بگم دوستان هرچی راه سخت تر باشه بهتره  

خدا هم تو قران میگه (:ما انسان را در سخت ترین شرایط افریدیم ) ایه ی مشهوری هم هست همه میدونید یعنی چی انسان برای راحتی افریده نشده

در کل بهتره برنامه هایی با هدف بزرگ با یک زبان بزرگ تولید کنیم تا برنامه ای فقط برای پول ....

امیدوارم اگر کسی ناراحت شد  ببخشه منو هدف فقط نظر شخصی بود یا حق 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همگی 

میخوام یه انتقاد بسیار بزرگ کلا به برنامه بیسیک فور اندروید بگیریم امیدوارم که دوستان عاشق این برنامه انتقاد پذیر باشن انتقاد = سازنده 

ما تو بیسیک فور اندروید اکثرا کارهامون به صورت ویژوال هست یعنی در محیط دیزاین برنامه : مثلا باتن میذارم . وب ویو میذارم و.... 

بر خلاف برنامه ایکلیپس و زبان جاوا که در اون برای یک باتن باید چند خط کد بنویسیم حالا میخوام برم سر بحث اصلی که در مورد همین ویژوال کار کردن است به نظرم من و از نظر خیلی برنامه نویسای حرفه ای که با ایکلیپس 

کار میکنن شما با این ویژاول کار کردن ممکنه کلا مغزتون تنبل بشه دلیل اینکه همه ی ما هم میریم به سمت بیسیک فور اینه که میگیم : ولش کن بابا حال نداریم. اوه اوه لامصب چقد سخته این ایکلیپس و....

بهتر نیست که همگی اندروید نویسان رو به جاوا یا زبان جدید گوگل (go ) بیارن تا بتونن روی یک برنامه که مینوسن تسلط بیشتری داشته باشن مثلا در جاوا شما که باتن تولید میکنید میتونید تمامی حالت هایی که در ذهنتون هست 

رو روی این باتن اجرا کنید در حالتی که توی بیسیک شما تنها بوسیله تنظمیات درون خود برنامه میتونید یک باتن با سلیقه خودتان بسازید این یعنی محدود کردن دست برنامه نویسان .....

یا حتی میتونید پا رو فراتر هم بذارید و برید زبان  سی پلاس پلاس  که زبان مادر جاوا هم هست رو یاد بگیرید و اونوقت دسترسی به عمق برنامه تون رو داشته باشید و بتونید یک اثر هنری زیبا خلق کنید تا اینکه یک اثر فقط برای 

پول در اوردن ..... 

یا همین کتابخانه هایی که برای بیسیک تولید میشن این یعنی اوج تنبلی مغز نه برای اونی که این کتابخانه رو تولید میکنه برای اونی که این کتابخانه رو استفاده میکنه

در مجموع هدف من این بود که بگم دوستان هرچی راه سخت تر باشه بهتره  

خدا هم تو قران میگه (:ما انسان را در سخت ترین شرایط افریدیم ) ایه ی مشهوری هم هست همه میدونید یعنی چی انسان برای راحتی افریده نشده

در کل بهتره برنامه هایی با هدف بزرگ با یک زبان بزرگ تولید کنیم تا برنامه ای فقط برای پول ....

امیدوارم اگر کسی ناراحت شد  ببخشه منو هدف فقط نظر شخصی بود یا حق 

عجب

ببین دوست عزیز نظر شما درست صحیح و متین

اما نظر بنده

1- ساخت کتابخانه تنبلی نیست !!!! کتابخانه های ساخته شده در انجمن مرا وا داشت که برم یک کتابخانه بسازم

از شما یک سوال دارم

ما وقتی نیاز پیدا کنیم به یک چیز ؟ چیکار میکنیم؟

ولش میکنیم؟

میریم دنبالش؟ ما میریم دنبالش تا به جایی برسیم یا درست میشه و یا نه

تحریم ها هم همین طور بودند وقتی چیزی که نیاز داشتیم نبود چیکار کردیم؟

دارویی که نبود رو چیکار کردیم؟

ول کردیم؟

تا بیماران بمیرند؟

نه

در حد توانمان دارو هایی که میشد ساخت رو ساختیم

قطعا برای ساخت یک برنامه باید زبان اون سیستم عامل رو بلد باشی

خب شما جاوا یاد بگیر برو با اکلیپس و نت بینتر کار کن مشکلی هست؟

نیست

شما جاوا بلد باش برو باهاش کتابخونه بساز یا بفروش یا مشکل خودت و دیگران رو حل کن

محیط بیسیک فور اندروید بسیار سادست!!!

و این از جهاتی مفید هست

مثلا برای ساخت یک لیست ویو و...

ولی خب سادگیش قدرت بیسیک رو هم کم کرده

برنامه های بزرگ

نیاز به یادگیری زبان های بزرگ دارند

نیاز به تلاش های بزرگ دارند

نیاز به شکست های بزرگ دارند

من اصولا اعتقاد دارم برنامه نویس رو نمیشه درجه بندی کرد

( مبتدی ، متوسط ، پیشرفته)

چرا ؟

چون برنامه نویسی سطح گسترده ای داره و خیلی پهناوره

به نظر من یادگیری هر زبان برنامه نویسی شیرینه

مثل

c

c++

java

C#

html

asp

ruby

xml

php

css

less

Swift

vb

و....

و من دارم تمام این زبان ها رو یاد میگیریم و میدونم کار ساده ای نیست ولی برای من لذت بخش هست

تست کردن محیط های برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی هیچ ایرادی نداره

درمورد کسب در امد هم باید بگم که گاهی وقتا از css میتونید بیشتر از php در امد داشته باشید

این شما هستید که به زبان قدرت میدید!!!!!!!

زبان go هم زبان خوبی هست

مثلا

package main

import "fmt"

func main() {
        fmt.Println("shayan abaad, sajadb4a")
}

موفق باشید./ :gol: :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...