a4-france 10 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان من دارم بانک متن هارو با برنمه navicat دستکاری میکنم بعد اتمام کار ذخیره میکنم بعد کتاب رو اجرا میکنم هیچ تغییراتی رخ نمیده موقع تبدیل کردن هم این پیام رو میده: http://8pic.ir/images/q8z1ueie7ax7hkkk3k3i.jpg بعدش رفتم avd بسازم هر کار کردم نشد کسی هست بیاد برام اوکی کنه اینم ایدی یاهو من : [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام و درودبیایید اسکایپ ایدی یاهو ندارین؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما وقتی با بانک اطلاعاتی کار میکنید توی برنامه بانکو در DirInternal کپی می کنید. در نتیجه بانکی که شما تغییر دادین مربوط میشه به DirAssets یا همون پوشه Files.شما باید ایتدا اون بانکی که در Internal هست رو حذف و دوباره ادیت شدش رو کپی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ در قسمتی که شرط گذاشتی واسه کپی دیتابیس اون شرطو یبار بردار البته تو گوشی دیگه امتحان کنی تغییراتو میبینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ در قسمتی که شرط گذاشتی واسه کپی دیتابیس اون شرطو یبار بردار البته تو گوشی دیگه امتحان کنی تغییراتو میبینی از کجا بردارم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ از کجا بردارم؟؟؟ این کد If File.Exists(File.DirInternal,"databasename.db")=False Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a4-france 10 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ مشکل حل شد.با تشکر از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام و درود بیایید اسکایپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a4-france 10
سلام دوستان
من دارم بانک متن هارو با برنمه navicat دستکاری میکنم
بعد اتمام کار ذخیره میکنم بعد کتاب رو اجرا میکنم هیچ تغییراتی رخ نمیده
موقع تبدیل کردن هم این پیام رو میده:
http://8pic.ir/images/q8z1ueie7ax7hkkk3k3i.jpg
بعدش رفتم avd بسازم
هر کار کردم نشد
کسی هست بیاد برام اوکی کنه
اینم ایدی یاهو من : [email protected]
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.