dostmobile 329 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز میخوام با اجرای برنامم شماره مخاطبینم وارد دیتابیسم بشه دیتابیس افلاین ممنون میخوام از دیتابیسم با مولتی پنل یه کارایی انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ سلام با کتابخانه ContactsUtils کار کردید ؟ سایت مرجع رو ی نگاهی بندازید مطلب زیاده دربارش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ درود من سورس همچین چیزی رو دقیقا توی انجمن گذاشته بودم . توی بخش سورس کدها بگردید باید باشه هم شماره هارو به دیتابیس میتونید بریزید هم از دیتابیس بریزید توی مخاطبین ! هر دو توی یک سورس در بخش سورس کدها باید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ درود من سورس همچین چیزی رو دقیقا توی انجمن گذاشته بودم . توی بخش سورس کدها بگردید باید باشه هم شماره هارو به دیتابیس میتونید بریزید هم از دیتابیس بریزید توی مخاطبین ! هر دو توی یک سورس در بخش سورس کدها باید باشه http://answercenter.ir/topic/1440-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
میخوام با اجرای برنامم شماره مخاطبینم وارد دیتابیسم بشه
دیتابیس افلاین
ممنون
میخوام از دیتابیسم با مولتی پنل یه کارایی انجام بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.