shakala 13 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام بعد از 2 هفته بازار کتاب اندروید پدیا منو قبول کردم دیشب ساعت یک شب دیدم قبول کرده. همون موقع رفتم دیدم. برنامه اصلا تو لیست جدیدترین ها نبود. اما امروز صبح رفتم دیدم برنامه 50 هزار تومن فروش رفته هر 15 دقیقه هم 5 تا خرید داره بهش اضافه میشه lol خدا کنه همینجوری ادامه پیدا کنه. برناممم رفته تو لیست بهترین های پولی خدا کنه بالاتر بره ;) اگه چه انتظار فروش بهتری داشتم . اما برای برنامه ی اول به نظرم خوبه لینک برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ این که چیزی فروش نرفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ برنامه خوبی موفق باشی فروش کمتر از صد رو نمیزنه که نظراتش صفره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shakala 13 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ ممنون از همه فروش رفته الان شده 78 هزار تومن *خوشمزه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.