reza71 32 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دوستان بنده یک دیتابیس کامل و سنگین لغت نامه دارم. اگر کسی مایل به همکاری در ساخت یک لغت نامه جامع هست اعلام کنه. حجم لغت نامه بالای 200 مگابایته .باید برنامه بخش دانلود دیتابیس داشته باشه. خودم روش ساخت دیکشنری رو بلدم ولی دیکشنری به این سنگینیرو نمیتونم بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ کسی برای همکاری تمایل نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ کسی برای همکاری تمایل نداره دوست عزیز هرکی خواست پیام میده شما که سوال jeqele هم جواب ندادین انقد اسپم ندید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ دیکشنری از کجا به دست اومده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza71 32 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ لطفا هر کسی قصد همکاری داره پیام خصوصی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza71 32
دوستان بنده یک دیتابیس کامل و سنگین لغت نامه دارم.
اگر کسی مایل به همکاری در ساخت یک لغت نامه جامع هست اعلام کنه.
حجم لغت نامه بالای 200 مگابایته .باید برنامه بخش دانلود دیتابیس داشته باشه.
خودم روش ساخت دیکشنری رو بلدم ولی دیکشنری به این سنگینیرو نمیتونم بزنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.