hossein7 82 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سلام علیکم بیسیکی های عزیز یه سوال داشتم من توی برنامم یه بخشی دارم به نام پیامک های ارسالی کاربران یه باتن زدم ، یه ادیت تکست و یه باتن دیگه روی ادیت تکست زدم باتن اول روش کلیک میشه ادیت تکست باز میشه و کاربر میتونه پیامکشو بنویسه اما باتن دوم کاربر روی اون کلیک میکنه پیامکش ارسال میشه به ایمیل حالا من اگه روی باتن دوم کد ارسال ایمیل رو بزنم جواب میده یا چیکار کنم که وقتی کاربر گزینه ارسال ایمیل رو زد پیامکش بره به ایمیل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ یک نگاهی به این تاپیک بندازید ، ببینید مشکلتون حل میشه http://answercenter.ir/topic/8253-درخواست-سورس-کد-ارتباط-با-ما/#entry54213 یا این سورس رو دانلود کنید ارتباط با ما.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ یعنی شما الان میخواهید ارسال ایمیل در خود برنامه باشه به طور مستقیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ یعنی شما الان میخواهید ارسال ایمیل در خود برنامه باشه به طور مستقیم ؟ ببینید من میگم روی باتن دوم اگه کد ارسال ایمیل رو بنویسم میتونه پیامک رو بفرسته به ایمیلم در جوابتون هم اره بطور مستقیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ درود از کد زیر استفاده کنید کتابخانه Net رو هم فعال کنید Private user = "Gmaili Ke Payame Karbaro Befreste", password = "Ramze On Gmail" As String Private smtpServer = "smtp.gmail.com" As String Private smtpPort = 465 As Int Private SMTP As SMTP SMTP.Initialize(smtpServer, smtpPort, user, password, "smtp") SMTP.UseSSL = True SMTP.To.Add("Emaili Ke Payame Karbar Behesh Ferestade Beshe") SMTP.Subject = "Mozue Emaili Ke Mikhay Bere" SMTP.Body = EditTexteMatn.Text SMTP.send ساب زیر رو هم ایجاد کنید واسه موفقیت ارسال ایمیل : Sub SMTP_MessageSent(Success As Boolean) If Success = True Then ToastMessageShow("Email Ba Movafaqiat Send Shod",True) eLSE IF Success = False Then ToastMessageShow("Email Send Nashod" ,True) End If End Sub مشکلتون حل شد تاپیک رو به حالت پاسخ داده شده در بیارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ شایان دمت گرم کتابخونه AriaMarkets داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ شایان دمت گرم کتابخونه AriaMarkets داری داخل همون کتابخانه arialib هست http://answercenter.ir/topic/2714-کتابخانه-arialib-اشتراک-گذاری/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein7 82
سلام علیکم بیسیکی های عزیز
یه سوال داشتم من توی برنامم یه بخشی دارم به نام پیامک های ارسالی کاربران یه باتن زدم ، یه ادیت تکست و یه باتن دیگه روی ادیت تکست زدم
باتن اول روش کلیک میشه ادیت تکست باز میشه و کاربر میتونه پیامکشو بنویسه
اما باتن دوم کاربر روی اون کلیک میکنه پیامکش ارسال میشه به ایمیل
حالا من اگه روی باتن دوم کد ارسال ایمیل رو بزنم جواب میده
یا چیکار کنم که وقتی کاربر گزینه ارسال ایمیل رو زد پیامکش بره به ایمیل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.