arastooms 1,046 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان طبق عکی میبینید که من با کلیک بر روی لیست ویو ( دیکشنری) لغت و معنی رو در مسیج باکس نمایش دادمبا این فرمان Msgbox2(ss,cur.getstring("En"),"برگشت","تلفظ","ذخیره کلمه",Null) میخام ببینم قسمت 1 و 2 که علامت زدم در عکس - میشه رنگ نوشته ها رو عوض کرد- میشه نوشته ها رو راست چین و وسط چین کرد- و در پایان با چه ذستوری میتونم رنگ پس زمینه مسیج باکس رو عوض کنم با تشکر از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ درود بنده دارم کتابخانه ای آماده میکنم با همین موضوع مسیج باکس که میتونید کاملا مسیج باکس اختصاصی بسازید چ از رنگ زمینه چ عکس بکگراند چ رنگ متن چ Bold و Italic کردن بخشی از متن چ سایز مسیج باکس و .... یکمی کار داره اگر یکی دو روز دوام بیارید با سورس نمونه در انجمن قرار میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ درود بنده دارم کتابخانه ای آماده میکنم با همین موضوع مسیج باکس که میتونید کاملا مسیج باکس اختصاصی بسازید چ از رنگ زمینه چ عکس بکگراند چ رنگ متن چ Bold و Italic کردن بخشی از متن چ سایز مسیج باکس و .... یکمی کار داره اگر یکی دو روز دوام بیارید با سورس نمونه در انجمن قرار میدم الیاس جان سپاس و تشکر خیلی عالی و دست مریزاد قسمت تنظیمات مسیج باکس رو منتقل میکنم به هفته آینده رفیق خوب و آرزوی موفقیت میکنم و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه دوستان
طبق عکی میبینید که من با کلیک بر روی لیست ویو ( دیکشنری) لغت و معنی رو در مسیج باکس نمایش دادم
با این فرمان
میخام ببینم قسمت 1 و 2 که علامت زدم در عکس
- میشه رنگ نوشته ها رو عوض کرد
- میشه نوشته ها رو راست چین و وسط چین کرد
- و در پایان با چه ذستوری میتونم رنگ پس زمینه مسیج باکس رو عوض کنم
با تشکر از همه دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.