arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام به اساتیدیه ادیت تکس دارم داخلش یوزر تکس مسنویسه برای ورودی برنامه جلوش یه دکمه هست میخام در ساب دکمه تعریف کنم کخ کلیک شد تکی ادیت رو خالی کن " در واقع پاک کن ادیت تکس هست " به صورت یک جا هر چی هست و پاک کنه و خالی کنه محتوارو ممنون میشم فقط خط دستور رو راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ با اجازه استاد ارتا و استاد نیکروان... میتونید اکتیویتی کریت کنید یه سری تغییرات هستن تو اکتیویتی که با لود دوباره اکتیویتی به فنا نمیرن(بحث firstTime ) اگه میخواین کلا همه چیز توی اکتیوتی کریت از اول اجرا بشه تابع رو صدا کنید Activity_Create(true) عبارت true نمایانگر اینه که شما میخواین مثه زمانی که بار اول (بعد از بسته شدن قبلی) برنامه رو باز کردید، اکتیویتی اجرا بشه false هم برخی تغییرات رو نگهداری میکنه... شاید کمکتون کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ وقتی اکتیویتی اجرا میشه با فرمان EditText1.Text = "" ادیت تکست پاک میشه ولی اگر تو اکتیویتی باشی و بهش فرمان بدی نمیشه من اومدم واین کد را گذاشتم اجرا نکرد Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then EditText1.Text = "" WebView1.Visible=False EditText1.Visible=True Button4.Visible=True Return True Else Return False End If End Sub میشه راهنمایی کنید یا یا این که تمام اکتیویتی را از نو لود کنیم ... راهی وجود داره که اگر تو اکتیویتی هستیم دوباره همون اکتیوتی را اجرا کنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ منظورت اینه ؟ EditText1.Text = "" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ منظورت اینه ؟ EditText1.Text = "" نه این کار نمیکنه این رو بلدم الان توش نوشته هست میخام بزنم همش یه جا پاک بشه تا دوباره بتونم بنویسم توش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز شما باید در رویداد کلیک دکمه پاک کن باید چیزی که اقای شایان اباد نوشتن روباید بنویسین تا توی ادیت تکس هیچی نوشته بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام کدی که شایان چان دادن درسته. چطوری یعنی پاک نمیکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام کد شایان درسته و میاد متن ادیت تکستو خالی میکنه برمیگردونه به حالت اول شما اگر منظورتون خاصیتی مثل Clear در سی شارپ هست ک بیاد پاک کنه همچین چیزی در بیسیک نیست و فقط همین کده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ بنده تشکر میکنم وقتی اکتیویتی اجرا میشه با فرمان EditText1.Text = "" ادیت تکست پاک میشه ولی اگر تو اکتیویتی باشی و بهش فرمان بدی نمیشه من اومدم واین کد را گذاشتم اجرا نکرد Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then EditText1.Text = "" WebView1.Visible=False EditText1.Visible=True Button4.Visible=True Return True Else Return False End If End Sub میشه راهنمایی کنید یا یا این که تمام اکتیویتی را از نو لود کنیم ... راهی وجود داره که اگر تو اکتیویتی هستیم دوباره همون اکتیوتی را اجرا کنید؟؟؟ سلام چیزی رو که شما میگید امکان نداره.شما توی اکتیویتی هم می تونید مقدار ادیت تکست رو برابر با هیچی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ خوب من یک سرچ ساختم تو لایوت یک ادیت تکست دارم و یک باتون و وب ویو که True یا False هستند و در Activity_Create این دستور جواب میده با اجرای اکتیویتی ادیت تکست رو خالی میکنه یعنی درسته اگر در اکتیویتی باشم و بخوام دوباره ادیت تکست رو خالی کنم . ... نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ شما بیا بعد از خالی کردن ادیت تکست این کد رو بنویس : Editext1.RequestFocus اگه جواب نداد این کد رو بنویس : Activity.Invalidate و اگه جواب نداد دیگه هیچی سیسستمو بکوبون به دیوار :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then EditText1.Text = "" Activity.Invalidate WebView1.Visible=False EditText1.Visible=True Button4.Visible=True Return True Else Return False End If End Sub این که نشد شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ شما بیا بعد از خالی کردن ادیت تکست این کد رو بنویس : Editext1.RequestFocus این هم نشد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام عزیز من همچین چیزی امکان نداره که ادیت تکست خالی نشه. حتما جایی رو دارید اشتباه میکنید که بعد بهش پی میبرید. بیاین ببینید شاید چند تا ادیت تکست تو برنامتون داشته باشید و این ادیت تکست 1 نباشه .... درغیر این صورت سورس رو پیوست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ منت گذاشتین به خدا نه مطمئن هستم EditText1 چندین بار امتحان کردم نمیشه همین طور که تو اکتیویتی هستم دو مرتبه از نو اکتیویتی را لود کنم از نو ؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ تابع رو صدا کنید Activity_Create(true) عبارت true نمایانگر اینه که شما میخواین مثه زمانی که بار اول (بعد از بسته شدن قبلی) برنامه رو باز کردید، اکتیویتی اجرا بشه false هم برخی تغییرات رو نگهداری میکنه... عالی شد جواب داد بعد از اجرای مجدد ادیت تکست خالی شده تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ کدهای اقا شایان واست توی سورس گذاشتم و بعد نگید که نمیشه.خخخخ http://s6.picofile.com/file/8219240784/clean_edittext.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان مرسی واقعا حق با شما بود به درستی عمل کرد ولی مشکل فکر میکنم از برنامه b4a بود یا سیمولاتور مجبور شدم برنامه رو مجددا بنویسم و کد ها رو همه رو کپی پیست کنم در برنامه جدید و کاملا درست شد نمی دونم شاید باگی چیزی بوده !!!در هر صورت حق با دوستان هست کد به درستی عمل میکنه من این پست رو پاسخ داده شده میزنم و از همه دوستان که من رو راهنمایی کردندتشکر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ منظورت اینه ؟ EditText1.Text = "" بنده تشکر میکنم وقتی اکتیویتی اجرا میشه با فرمان EditText1.Text = "" ادیت تکست پاک میشه ولی اگر تو اکتیویتی باشی و بهش فرمان بدی نمیشه من اومدم واین کد را گذاشتم اجرا نکرد Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then EditText1.Text = "" WebView1.Visible=False EditText1.Visible=True Button4.Visible=True Return True Else Return False End If End Sub میشه راهنمایی کنید یا یا این که تمام اکتیویتی را از نو لود کنیم ... راهی وجود داره که اگر تو اکتیویتی هستیم دوباره همون اکتیوتی را اجرا کنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ اگر راهی وجود داره لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به اساتید
یه ادیت تکس دارم داخلش یوزر تکس مسنویسه برای ورودی برنامه
جلوش یه دکمه هست
میخام در ساب دکمه تعریف کنم کخ کلیک شد
تکی ادیت رو خالی کن " در واقع پاک کن ادیت تکس هست " به صورت یک جا
هر چی هست و پاک کنه و خالی کنه محتوارو
ممنون میشم فقط خط دستور رو راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.