mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ ارجاع به صفحه برنامه های یک توسعه دهنده توی مایکت و کندو چطور هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ کندو رو خبر ندارم ولی تو قسمت اينتنت های مايکت کد بخش سایر محصولات وجود داره و می تونید استفاده کنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ درود والا دقیقا نمیدونم ولی به احتمال زیاد در AriaLib و ماژول AriaMarkets باید باشه. تست کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام هم میتونید از کتابخانه AriaMarkets استاد شاهدی استفاده کنید هم این که بیاید لینک برنامه های توسعه دهنده رو پیدا کنید و داخل مرورگر با PhoneIntents باز کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ بله از کتابخونه arialib استفاده کردم مشکل حل شد . ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ فقط توی کندو developer id کجا هست ؟ چون هر چی نگاه میکنم نمیبینمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ developer id کندو کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ developer id کندو کجاست؟ خودم فهمیدم خواستم به شما هم بگم تا دیگه دنبالش نگردید developerid استفاده شده در اریا مارکت برای مارکت کندو در واقع همون نام کاربری هست که توسعه دهنده با اون وارد قسمت توسعه دهنده میشه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
ارجاع به صفحه برنامه های یک توسعه دهنده توی مایکت و کندو چطور هست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.