dostmobile 329 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز با دیتابیس بلدم یه آیتم بگیرم و تو لیبل نشون بدم حالا میخوام چنتا رو بگیرم مثال این جدول دیتابیس منه 1 محود رضایی 2 مهدی ایزدی 3 فرزاد موسوی 4 آرمین رمضانی 5 اعضای basic4android خب این جدول منه البته مثلا میخوام لیبل بزارم و تو هر لیبل اینجوری نوشته بشه لیبل 1 محمود لیبل 2 مهدی لیبل 3 فرزاد لیبل 4 آرمین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ بازم به مشکل برخوردم میشه با یه عکس بیان کنید که جدول رو چطور طراحی کنم؟؟؟ منظورتون از آیدی کجایه دیتابیسه هرچی میگی خودتی خب درک کنید تازه واردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اینکارو بکن اگه می خوای کل اطلاعات ستون مربوط به Name رو بزاری تو لیبلات Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim sql1 As SQL Dim cr As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") File.Copy (File.DirAssets , "a1.db" , File.DirInternal , "a1.db") sql1.Initialize (File.DirInternal , "a1.db",False) cr=sql1.ExecQuery("Select * From a2" ) Dim labelname(10) As Label Dim h As Int h= 10dip For n=0 To cr.RowCount -1 cr.Position = n labelname(n).Initialize ("") labelname(n).text= cr.GetString ("name") labelname(n).TextSize = 14 labelname(n).Gravity= Gravity.CENTER labelname(n).Color = Colors.White labelname(n).TextColor = Colors.Black Activity.AddView (labelname(n), 10dip , h , 100%x-20dip , 50dip) h= h + 55dip Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ h= 10dip For n=0 To cr.RowCount -1 cr.Position = n Activity.AddView (labelname(n), 10dip , h , 100%x-20dip , 50dip) h= h + 55dip اینارو میشه توضیح بدی ببینم کارش چیه و چ کار میکنه ممنون و اینکه اگه بین اینا عکس بزارم کارم خراب میشه؟؟؟ چون کتاب دارم میسازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ اگه بعد از هر لیبل می خوای عکس بزاری باید بعد ازاین کد کد عکستو بزاری labelname(n).TextColor = Colors.Black و توضیح این کدا h= 10dip اینجا مقدار پیش فرض Top لیبل اول رو مشخص کردم For n=0 To cr.RowCount -1 اینجا گفتم از اول دیتابیست تا آخر دیتابس حلقه بچرخه cr.Position = n اینجا گفتم رکورد من موقعیتش رو n باشه که اولش 0 هست یعنی رکورد اول Activity.AddView (labelname(n), 10dip , h , 100%x-20dip , 50dip) اینجا لیبل رو گفتم تو اکتیویتی قرار بده که از چپ 10 تا فاصله داره و از بالا مقدار h رو دادم و عرض رو هم گفتم کل عرض صفحه باشه منهای 20 دیپ که وسط در بیاد و اندازه ارتفاع لیبل هم 50 دادم اگه بخوای داخل اسکرول ویو قرار بدی به جای اکتیویتی باید بنویسی sv1.panel.addview(...) h= h + 55dip اینجا هم گفتم مقدار تاپ لیبل بعدی 55 تا زیاد تر شه که بره زیر لیبلی که الان ساختش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ فدایی داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ به این پست بک نگاهی بنداز شاید به کارت اومد http://answercenter.ir/thread305.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ خب با آیدی برا هرکدوم جدا بگیر متنو دگ تو لیستم میتونی بیاریش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ مرسی با دیتا گرید متن رو میاره اما چیزی که میخوام نیس روش کلیک میشه من میخوام کتاب درست کنم و میخوام مثل همون مدل بالایی باشه نگا میتونم تو لیست بزارم و ازونجا دستور بدم بیاد اما میخوام با دیتابیس باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ خب گرید ویو هم رویداد کلیک داره و میتونی کارتو راه بندازی. ولی خب هر طور صلاحته. [color=#000000][font=Times New Roman]ItemClick (Position As Int, Value As Object)[/font][/color] [color=#000000][font=Times New Roman]ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)[/font][/color] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ فدات من لیست نمیخوام داشته باشم میخوام کلا صفحه کتابم باشه یعنی اینجوری متن عکس متن عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ بیا cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id='1'") cur.Position=0 Label1.text= cur.GetString("matn1") Label2.text= cur.GetString("matn2") Label3.text= cur.GetString("matn3") Label4.text= cur.GetString("matn4") Label5.text= cur.GetString("matn5") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ گزاشتمش تو دکمه و متاسفانه اجرا نشد میشه یه توضیح بدی در مورد خط اول؟؟ آیتم هاشم تغییر دادم اما متاسفانه بازم نشد*غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ *لال* مهدی آنه و جوابمو نمیده واستا الان یه بازی واست میسازم*شیطان* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ واضحه دگ میاد ردیفی که آیدیش 1 هست رو SELECT میکنه و بعد اطلاعاتشو میاره تو لیبل 5 تا فیلد matn1 matn2 matn3 و.. رو تو پنج تا لیبل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ شرمنده متوجه نمیشم*لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ آیدی چی؟ من میخوام یک ردیف رو به نمایش بیارم خودمم گیج شدمنگا من میخوام کتاب بسازم و ازین ترفند میخوام متن رو بیارم تو صفحه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ خب اون ردیفو باید به برنامه بشناسونی یا نه؟ برنامه از کجا بدونه کدوم ردیفو میخوای؟ برا همین یه فیلد آیدی میسازی که بشه گفت مثلا ردیف آیدی 1 رو بیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ خب همینو بلد نیستم و متوجه هم نمیشم*لال* همون آیدی یا ردیف گزاشتم اما چجور بگو دوم و سوم و ... رو بخونه اون کد بالا کار نکرد یه سوال دیگه: چرا دیتابیسی که میسازیم رو نمیشه ادیت کرد؟؟؟ اصلا باز نمیکنه و اخطار میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ sql1.Initialize (File.DirInternal ,"mydb",False) curs1= sql1.ExecQuery("Select * From tabel1 where id='1'") 'اینجا ردیف شماره یک رو فقط ریختیم تو متغییر Label1.text= curs1.GetString("matn1") ' اطلاعات ستون matn1 Label2.text= curs1.GetString("matn2") Label3.text= curs1.GetString("matn3") Label4.text= curs1.GetString("matn4") Label5.text= curs1.GetString("matn5") دیتا بیس ما الان شش تا ستون داره که 1- id 2- matn1 3- matn2 .... ستون آی دی شماره بندی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ فدات تست میکنم جواب رو میگم*همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
با دیتابیس بلدم یه آیتم بگیرم و تو لیبل نشون بدم
حالا میخوام چنتا رو بگیرم
مثال این جدول دیتابیس منه
1 محود رضایی
2 مهدی ایزدی
3 فرزاد موسوی
4 آرمین رمضانی
5 اعضای basic4android
خب این جدول منه البته مثلا
میخوام لیبل بزارم و تو هر لیبل اینجوری نوشته بشه
لیبل 1 محمود
لیبل 2 مهدی
لیبل 3 فرزاد
لیبل 4 آرمین
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.