alirezn 68 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان بنده دارم یه سورس مینویسم، الان یه ImageView ایجاد کردم و میخوام به وب ویو وصلش کنم همه کارهارو هم انجام دادم ولی توی این دوتا نمیدونم چی بنویسم Activity_Create(FirstTime As Boolean) و ImageView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) اکتوینی ها و ... رو ساختم، فقط گیرم تو این دوتاس ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ ببینید دوستان من دوتا اکتیویتی ساختم: یکیش واسه صفحه ای که ImageView داخلش هست و یکی دیگش هم واسه صفحه ای که وب ویو داخلش هست من میخوام طوری باشه که وقتی روی ImageView کلیک شد یا فشرده شد، به اکتیویتی وب ویو بره و وب ویو رو اجرا کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ Sub ImageView1_Click startactivity(webview) activity.finish End Sub این وب ویو اکتیویتی هست که وب ویو توشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alia 51 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ روی ایمیج ویو راست کلیک کن بهد برو رو اخری بعد روی کلیک بزن بعد یه کد به وجود میاد. اگه واسه دیزاینی که وب ویو داری توش یه اکتویتی ساخته باشی توی اون دو خط کد مینویسی: (startactivity(esm activitit لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز متاسفانه بنده متوجه منظورتون نشدم ... یعنی میخواید وقتی روی ایمیج ویو کلیک شد وب ویو بیاد و یک لینک رو باز کنه ؟ این ساب هم مربوط به لیست ویو هست. اشتباه نوشتید. ImageView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) دقیقا بفرمایید میخواید چیکار کنید تا در خدمت باشیم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
roxavito 40 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اگه میشه یکم واضحتر بگید تا دوستان متوجه ی منظورتون بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام دوستان
بنده دارم یه سورس مینویسم، الان یه ImageView ایجاد کردم و میخوام به وب ویو وصلش کنم
همه کارهارو هم انجام دادم ولی توی این دوتا نمیدونم چی بنویسم
Activity_Create(FirstTime As Boolean)
و
ImageView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
اکتوینی ها و ... رو ساختم، فقط گیرم تو این دوتاس
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.