مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام و درود خدمت تمامی دوستان. سورس برنامه ی فوق العاده زیبای تازه موزیک رو طبق هماهنگی های انجام شده با آقای سعیدی آماده فروش شد. این برنامه با قیمت استثنایی را به هیچ وجه از دست ندهید. برنامه نویسا میدونن قیمت این سورس چندین برابر بیشتر از مبلغ فروشگاه است ! شما میتوانید در برنامه ی خود که در دست کاربران است به صورت آنلاین آهنگ های جدید خوانندگان را وارد کنید تا در برنامه ی دست کاربران نیز بروز شود. کاربران قادر به پخش قبل از دانلود و دانلود آهنگ ها هستند. کاربران قادر به ارسال نظر برای تهییه کننده برنامه هستند. حرکت انیمیشنی و زیبای لایوت ها و اکتیویتی ها. نمایش موزیک ها در صفجه هات مختلف با قابلیت Next و Back قابلیت جست و جوی سریع در لیست آهنگ ها. توجه : ۱- برنامه ایرادات بسیار کوچکی دارد که قبل از خرید در صورت تمایل میتونید خود برنامه رو دانلود و تست کنید ۲- این برنامه با بیسیک۴اندروید ورژن ۴ نوشته شده است ! کد تخفیف خرید 15% : music2014 تاپیک برنامه در انجمن لینک دانلود برنامه دموی نوع اضافه کردن موزیک در برنامه در آپارات لینک برنامه در فروشگاه انجمن عکس هایی از محیط برنامه: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ عالی!!! کسانیکه وبلاگ یا سایت موسیقی دارن خیلی به دردشون میخوره و میتونن اینو واسه خودشون داشته باشن!!! البته میتونن بازاریابی کنن اینم راهنمایی*همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ دوست خوبم میخوام بدونم همچین برنامه ای رو بازار تایید میکنه ؟؟ مثل برنامه هدفونه بازاره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ دوست خوبم میخوام بدونم همچین برنامه ای رو بازار تایید میکنه ؟؟مثل برنامه هدفونه بازاره بازار برنامه های مشابه زیادی رو تایید میکنه اینم فک نکنم رد کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ امروز 23 دی ماه 1393 : برنامه آپدیت شد. لینک جدید برنامه عکس جدید از برنامه: برنامه در فروشگاه نیز تغییر کرد و به کاربرانی که قبلا خریداری رو انجام دادند هم سورس برنامه + تمامی کتابخانه های مورد نیاز + یک فیلم آموزشی مختصر توضیحی از کد نویسی برنامه ارسال شد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان پسورد درست نیست لطفا پیگیری کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ آقا مهدی گفتن که پسورد رو به این صورت وارد کنید: Basic4Android.org دقت کنید که فقط حرف B و A بزرگ هست و بقیه کوچیک ، و در ضمن حتما خودتون پسورد رو دستی تایپ کنید. موفق باشید! اگر بازم نشد که بگید تا مجددا آپلود کنن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ مجداد اپلود کنید پسورد صحیح نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ این پسورد صحیح هست: فقط دستی وارد کن و به حروف های بزرگ توچه کن Basic4Android.Org نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده برنامه یادت رفت سرچ فعال کنی میشه تایپ کرد اما سرچی انجام نمیده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من سورس را خریداری کردم ولی فایل فشرده New-Music2-Project-Librarys پسووردش اشتباهه هر چی پسووردی که دادید رو وارد میکنم میگه اشتباهه من چیکار کنم ؟ لطفا پسوورد درستشو برام بفرستید منتظرم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ مشکل حل شد دوستمون پسورد رو اشتباه زده بودن *تک قلب* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mashgholom 34 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستای گلم دوستان سرچ کار نمیکنه لطفا پیگیری کنید و اگر امکانش هست اموزششو قرار بدید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید!! *اشک کوچک*!دوستان من سورس رو خریداری کردم مبلغش هم از حسابم کسر شده و دانلود بهم نداد نوشته وضعیت پرداخت در انتظار...کسی میتونی کمکم کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و درود دوست عزیز مطمئن هستید مبلغ از حساب شما کسر شده؟ هیچ گونه مبلغی برای سورس برنامه تازه موزیک امروز به حساب زرین پال واریز نشده از بانک پیگیری کنید و اگر واریز شده شماره واریز رو به بنده پیام خصوصی کنید براتون پیگیر بشم از زرین پال. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ الان واریز رو انجام دادید فکر کنم *چشمک* که بدون شک لینک دانلود هم براتون اومده. خرید انجام شده: ساعت 08:57 بعد از ظهر - تاریخ: 1394/01/11 *همینه* موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ بله حق با شماست... مبلغ بازگشت خورده! سیستم بانک داری دیگه...من عذر میخوام! پرداخت رو مجدد انجام دادم و لینک ها فعال شد! باز هم تشکر و عذر تقصیر دوست عزیز!!!*چشمک* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید! یه سوال دارم! موقع لود شدن اطلاعات درون پنل ها ، پنل ها به شکل انیمیشنی از کنار باز میشه...می خواستم ببینم چجوری امکانش هست که انمیشین رو غیرفعال کنم و پنل ها عادی یا به شکل دیگه ای نمایان بشه...ممنونم که پاسخ میدید! ضمنا اگه متوجه منظور من از لود پنل ها نشدید یه کلیپ از صفحه نمایش گوشی تهیه کردم ! لطفا کلیپ رو دان کنید نمایش انلاین دقیق نیست!!! حجم ویدیو 300 kb بازم ممنون http://s4.picofile.com/file/8182638142/2015_04_15_01_56_49_Segment1_00_00_04_708_00_00_06_479_.mp4.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ برو تو design توی مشخصات activity مقدار animation duration رو 0 بزار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammada 22 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عرض سلام مجدد و تشکر بابت راهنمایی های قبلی! دوستان اگه یکی یه لطفی کنه و قسمت دانلود عکس های اهنگ ها رو داخل پنل ها توضیح بده خیلی ممنون میشم! راستش اصلا سر در نیوردم...*dntknow* بازم ممنون از راهنمایی تون! یا علی... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.