SoRoUsH 300 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من این کتابخونه ACL بهمراه سمپلش رو دانلود کردم...توی سمپل این کد بود : Dim camera1 as AdvancedCamera Sub mnuSetEffect_Click camera1.ColourEffect = "SEPIA" End Sub میخواستم بدونم اون SEPIA که توی سمپل هست... افکت های دیگه چی ان؟! لیستش رو کجا میشه ببینم؟! و اینکه توی این کد : Sub mnuFocusMode_Click camera1.FocusMode = "MACRO" End Sub اون MACRO چیکار میکنه؟! منظورم اینه که من رو دکمش زدم فرقی نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ ببخشید توی این سورس وقتی وارد میشیم توی گوشی دوربین رو برعکس نمایش میده توی پنل .. دلیلش چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام. لیست افکت ها: AQUA BLACKBOARD MONO NEGATIVE NONE POSTERIZE SEPIA SOLARIZE WHITEBOARD و لیست focusMode: MACRO: Close-up. INFINITY: Far distance. FIXED: If the camera has auto-focus, this mode can fix the focus. AUTO: Auto-focus mode. EDOF: Focusing is done digitally and continuously. کار افکت ها که مشخصه ، نگاتیو ، سیاه و سفید و... فوکوس مد هم جلوی هرکدوم انگلیسی خصوصیتشو نوشته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من این کتابخونه ACL بهمراه سمپلش رو دانلود کردم...توی سمپل این کد بود :
میخواستم بدونم اون SEPIA که توی سمپل هست... افکت های دیگه چی ان؟! لیستش رو کجا میشه ببینم؟!
و اینکه توی این کد :
اون MACRO چیکار میکنه؟! منظورم اینه که من رو دکمش زدم فرقی نکرد!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.