Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ درود ی سورس گالری توپ و مشتی واسه دوستان قرار میدم ک قابلیت افکت گذاری بر روی عکس هارو هم داره و در قالب ی ایمیج ویو نمایش میده http://s5.picofile.com/file/8219582318/Gallerye_Herfie.rar.html رمز فایل : answercenter.ir دیگه بعضی دوستان گله از اسکرین شات نکنن ک صدبار گفتم سورس کد فقط جنبه اموزشی داره و توضیحاتشو دادم دیگه اسکرین شات نداره موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ تشکر آقای عرفانی عزیز بابت اشتراک گذاری رایگان این سورس رمز فایل رو خوشم اومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.shi 34 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز ممنون فقط کتابخونه scrollview2d رو هم آپ کنید لطفا چون من نتونستم اجراش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز ممنون فقط کتابخونه scrollview2d رو هم آپ کنید لطفا چون من نتونستم اجراش کنم بفرمایید http://s5.picofile.com/file/8219587918/Libraries.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedanary6513 1 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1394/08/06, 10:36:49، Elyas Erfani گفته است : درود ی سورس گالری توپ و مشتی واسه دوستان قرار میدم ک قابلیت افکت گذاری بر روی عکس هارو هم داره و در قالب ی ایمیج ویو نمایش میده Gallerye Herfie رمز فایل : answercenter.ir دیگه بعضی دوستان گله از اسکرین شات نکنن ک صدبار گفتم سورس کد فقط جنبه اموزشی داره و توضیحاتشو دادم دیگه اسکرین شات نداره موفق باشید داداش ارور key میده باید چیکارش کنم ران بشه ممنون ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام. دوستان برای نمایش تصاویر بنده مشکل دارم. یک پارامتر هست که باید اسم تابع نمایش عکس رو وارد کنیم ولی من مینویسم و ارور میده. مشکل چیه دوستان؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، سیدمحمد گفته است : سلام. دوستان برای نمایش تصاویر بنده مشکل دارم. یک پارامتر هست که باید اسم تابع نمایش عکس رو وارد کنیم ولی من مینویسم و ارور میده. مشکل چیه دوستان؟؟ سلام اگه دقت کنی از نوع استرینگ هست و باید داخل دابل کوتیشن بزاری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.