alirezn 68 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام چجوری webView رو تمام صفحه کنم؟ اندازه هاش رو هم بیشتر میکنم ولی بازم نمیشه ببینید توی تبلت چجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اندازه چیو بیشتر میکنید ولی نمیشه؟ تو دیزاینر اسکریپ اینجوری بنویسید WebView1.SetLeftAndRight(0,100%X) WebView1.SetTopAndBottom(0,100%Y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام در قسمت Designer Script General در دیزاینرتون بنویسید : WebView1.SetLeftAndRight(0,100%x) WebView1.SetTopAndBottom(0,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام در قسمت Designer Script General در دیزاینرتون بنویسید : WebView1.SetLeftAndRight(0,100%x) WebView1.SetTopAndBottom(0,100%y) اندازه چیو بیشتر میکنید ولی نمیشه؟ تو دیزاینر اسکریپ اینجوری بنویسید WebView1.SetLeftAndRight(0,100%X) WebView1.SetTopAndBottom(0,100%Y) مرسی دمتون گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ خب اخوی وقتی تو تاپیک به جواب رسیدی باید یکی از پست ها (البته نمیدونم شاید 2تا پست هم بشه ) روبه حالت بهترین پاسخ دربیاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ خب اخوی وقتی تو تاپیک به جواب رسیدی باید یکی از پست ها (البته نمیدونم شاید 2تا پست هم بشه ) روبه حالت بهترین پاسخ دربیاری منظورت اینه؟ علامت زدن به عنوان حل شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ دقیقا کاشکی میشد به دوتاتون امتیاز بدم -------------- یکی از جوابا باید بشه بهترین پاسخ برای تشکر از چند تا جواب، بهتر اینه که بپسندیدشون خوبه که پاسخ گرفتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام
چجوری webView رو تمام صفحه کنم؟
اندازه هاش رو هم بیشتر میکنم ولی بازم نمیشه
ببینید توی تبلت چجوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.