majid08 266 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام من در بیسیک یه دیتابیس دارم که چنتا ستون داره چطوری میتونم اعداد هر ستون رو با هم جمع کنم و در یک لیبل نمایش بدم متشکرم از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستم Sub Globals Dim sq As SQL Dim cu As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"dbname.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"dbname.db",File.DirInternal,"dbname.db") End If If sq.IsInitialized = False Then sq.Initialize(File.DirInternal,"dbname.db",True) End If label1.text = sq.ExecQuerySingleResult("SELECT SUM(sotoone_avval) FROM tbl") label2.text = sq.ExecQuerySingleResult("SELECT SUM(sotoone_dovom) FROM tbl") label3.text = label1.text + label2.text End Sub dbname.db اسم فایل دیتابیستونه label1,label2,label3 لیبل هایی هستن که قبلا اضافه کردید، بهتره از متغیر های عددی استفاده کنید برای نمایش و بعد بدیدش به لیبل مثلا dim num1 as int dim num2 as int label3.text = num1 + num2 اسم ستون هاتون رو هم به جای sotoone_avval Sotoone_dovom من اینجا مقادیر دو ستون رو گرفتم هر کدوم رو نشون دادم توی یه لیبل و در اخر جمع مقادیر دو ستون رو هم ریختم تو یه لیبل دیگه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام اعداد یک ستون رو میخوایید جمع کنید ؟ یعنی تمامی ردیف هارو دیگه ؟ با این کوئری میتونید مقادیر یک ستون رو میتونید باهم جمع کنید : SELECT sum(id) FROM tbl سلام میشه به طور کامل بنویسید که چطور میهش من تازه کارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ سلام اعداد یک ستون رو میخوایید جمع کنید ؟ یعنی تمامی ردیف هارو دیگه ؟ با این کوئری میتونید مقادیر یک ستون رو میتونید باهم جمع کنید : SELECT sum(id) FROM tbl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام من در بیسیک یه دیتابیس دارم که چنتا ستون داره چطوری میتونم اعداد هر ستون رو با هم جمع کنم و در یک لیبل نمایش بدم
متشکرم از همه دوستان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.