امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۴ با سلام ، توی این ویدیو میایم با متد ها و لیوت و فایل جاوا و گرفتن ویو ها توی کد نویسی از لیوت و نمایش یه تست مسیج رو انجام میدیم ، کسایی که از b4a استفاده نکردن این ویدیو رو دانلود نکنن و منتظر ویدیو های گام به گام برای مبتدی ها باشن چون این ویدیو توش از b4a و نشون دادن قسمت های مختلفش تو اندروید استودیو استفاده میشه برای مثال میگیم متد Activity_Create توی اندروید استودیو کجاست و یا نوع تعریف کردن متغیر ها توی b4a و اندروید استودیو چه تفاوت هایی دارن و .... (برای این که حجم زیاد بود ،ویدیو توی 2قسمت گرفته شده) (بابت صدام شرمنده که هی صاف میکنم ، یکم مریض شدم صدام در نمیاد ) قمست اول 30mb قمست دوم 17mb لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و درود به استاد شاهدی عزیز این پست رو برای 2 منظور مینویسم ( قصد اسپم ندارم)1.توصیه میکنم دوستانی که از بیسیک 4 اومدن اینطرف حتما این آموزش رو ببینند خیلی از سوالاتشون و شاید گنگ بودن اندروید استودیو تا حد زیادی برای این عزیزان برطرف میشه2.تشکر ویژه از استاد خوبم جناب شاهدی عزیز و درخواست ادامه آموزشهای اندروید استودیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام ، توی این ویدیو میایم با متد ها و لیوت و فایل جاوا و گرفتن ویو ها توی کد نویسی از لیوت و نمایش یه تست مسیج رو انجام میدیم ، کسایی که از b4a استفاده نکردن این ویدیو رو دانلود نکنن و منتظر ویدیو های گام به گام برای مبتدی ها باشن چون این ویدیو توش از b4a و نشون دادن قسمت های مختلفش تو اندروید استودیو استفاده میشه برای مثال میگیم متد Activity_Create توی اندروید استودیو کجاست و یا نوع تعریف کردن متغیر ها توی b4a و اندروید استودیو چه تفاوت هایی دارن و .... (برای این که حجم زیاد بود ،ویدیو توی 2قسمت گرفته شده) (بابت صدام شرمنده که هی صاف میکنم ، یکم مریض شدم صدام در نمیاد ) قمست اول 30mb قمست دوم 17mb ممنون از زحماتتون لینکش گویا خرابه میشه لینک جدید بذارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از زحماتتون لینکش گویا خرابه میشه لینک جدید بذارید ؟ نخیر. لینک های هر دو قسمت باز می شه. ممکنه مشکل از طرف شما باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.