این ارسال پرطرفدار است. jeqele 563 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ توی این کلیپ پنل Designer رو کامل توضیح دادم و آموزش دادم که برنامه نویس چطور می تونه در اسکریپت دیزاینر مکان آیتم ها رو طوری کد نویسی کنه که برای سایز های مختلف صفحه نمایش گوشی قابل اجرا باشه و دچار تغییر نشه.اولین آموزش تصویریم هست و انتقادی داشتین بگین توی کارای بعدی اصلاحش کنم.خیلی ساده توضیح دادم تا واسه تازه کارا قابل فهم باشه(کهنه کارا ببخشن.)دو تا نکته هم واسه کهنه کارا داره که شاید توجه نکرده باشن.http://s5.picofile.com/file/8159526334/ScriptDesigner.rar.htmlپسورد فایل:basic4android.orgآموزش نکات طراحی کاربری حرفه ای شامل موارد زیره و تا فردا پر میشه:مدیریت مکان ها آیتم ها در هنگام چرخش صفحه.استیت لیست درابل برای ساخت button حرفه ای.ساخت عکس هایی که در هنگام کشیده شدن خراب نشوند.(Nine-Patch)nine-Patch و استفاده از آن برای طراحی آیتم های حرفه ای.استفاده از محتویات UI-Pack برای طراحی رابط کاربری حرفه ای.افزودن ویو ها بدون دیزاینر و با استفاده از کد نویسی در IDE.اینم لینک آموزشا: http://answercenter.ir/topic/7029-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8Cnine-patch-directionmanagment-ui-pack/ ....................................................................... 26 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید به دوست عزیزمون بی شک یکی از پر کاربرد ترین و مفیدترین آموزش ها میشه،چون مشکل اساسی همه چبدمان ویو ها و تنظیم اوناست.بنده به نوبه خودم استقبال میکنم و منتظر آموزش بعدی هستم . کاربران هم بهتره که از آموزش های نادر نهایت استفاده رو ببرند که نظیرش هیجای نت نیست. موفق باشی دوست من. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ استاد خلیلی عالی و خسته نباشید بهتون میگم. با اجازه موضوع مهم شد *همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ خیلی خوب بود استاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ دادا دمت گرم مشکلم رو حل کردی. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ با عرض پوزش بابت اینکه بد قولی کردم و دیر شد و اما وقتم خیلی پر بود الان یکم اوضاع وقت بهتره. پست اول به روز شد و لینک طراحی رابط کاربری حرفه ای هم گذاشته شد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ آقای خلیلی دمت گرم خیلی عالی بود بازم از این آموزشها بذارید با تشکر فراوان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز توضیحاتتون فوق العاده بود اما من یه مشکلی دارم وقتی این کدها رو برای scrollview استفاده میکنم. اسکرول ویو فول اسکرین نمیشه !!! فقط تا نصف صفحه میاد X به 100٪ میرسه اما Y نمیرسه !! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیزتوضیحاتتون فوق العاده بود اما من یه مشکلی دارم وقتی این کدها رو برای scrollview استفاده میکنم. اسکرول ویو فول اسکرین نمیشه !!! فقط تا نصف صفحه میاد X به 100٪ میرسه اما Y نمیرسه !! برا خود اسکرول یا اجرای توش ؟ برا خودش نباید مشکلی باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دادا دمت گرم مشکلم رو حل کردی. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا خود اسکرول یا اجرای توش ؟برا خودش نباید مشکلی باشه برای خود اسکرول این مشکلو دارم ! وقتی y رو از0 تا 100 درصد قرار میدم توی Abstract Designer فول اسکرین میشه اما وقتی سیو میکنم و توی تبلت و گوشی نصب میکنم فقط تا نصف صفحه رو پوشش میده ! راستی یه گزینه هست توی دیزاینر به اسم اسکرول ویو پراپرتیس که مقدارش روی 500 ! وقتی این مقدار رو افزایش میدم طول اسکرول ویو بیشتر میشه. در واقع مشکلم داره حل میشه اما نمیدونم عددش رو روی چند بزارم که توی تمام گوشیا یکسان باشه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای خود اسکرول این مشکلو دارم !وقتی y رو از0 تا 100 درصد قرار میدم توی Abstract Designer فول اسکرین میشه اما وقتی سیو میکنم و توی تبلت و گوشی نصب میکنم فقط تا نصف صفحه رو پوشش میده ! تو کد نویسی داخل اکتیویتی کدی نزاشتی که تغییرش بده؟ امکان نداره همچین چیزی سورستو بزار ببینیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی یه گزینه هست توی دیزاینر به اسم اسکرول ویو پراپرتیس که مقدارش روی 500 ! وقتی این مقدار رو افزایش میدم طول اسکرول ویو بیشتر میشه. در واقع مشکلم داره حل میشه اما نمیدونم عددش رو روی چند بزارم که توی تمام گوشیا یکسان باشه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو کد نویسی داخل اکتیویتی کدی نزاشتی که تغییرش بده؟امکان نداره همچین چیزی سورستو بزار ببینیم عزیز شرمنده منظورت از سورس کدوم قسمته ؟ من تازه 3 روزه شروع کردم تا الانم با آموزشهای سایتها و فرومها به اینجا رسیدم هنوز اصطلاحاتو نمیدونم ! اولین تجربه برنامه نویسیمه !!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اساتید لطفا کمک کنید این لینک UI Cloud http://79.179.29.83:25613/?method=file&file=1410798938831284052.html ببینید در تبلتها چقدر از صفحه خالیه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اساتید لطفا کمک کنیداین لینک UI Cloud http://79.179.29.83:25613/?method=file&file=1410798938831284052.html ببینید در تبلتها چقدر از صفحه خالیه ! [h=2]HTTP ERROR: 404[/h] Problem accessing /. Reason: Not Found Powered by Jetty:// نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ HTTP ERROR: 404 Problem accessing /. Reason: Not Found Powered by Jetty:// سلام عذر میخوام ظاهرا این لینک های Ui بعد از مدتی منقضی میشن. برای همین از صفحش عکس گرفتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب باید کد نویسیت درست باشه دیگه حتما یجا ایراد داره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیز شرمنده منظورت از سورس کدوم قسمته ؟ من تازه 3 روزه شروع کردم تا الانم با آموزشهای سایتها و فرومها به اینجا رسیدم هنوز اصطلاحاتو نمیدونم ! اولین تجربه برنامه نویسیمه !!! سورس به کل پروژه میگن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
isarisar 30 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سورس به کل پروژه میگن من کل فولدر رو پیوست کردم میخوام برای رستورانم منو بسازم فایل test1 همونیه که روش کار میکنم Project.rar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.