arastooms 1,046 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام عکس شماره یک رو دارم الان میخام تبدیلش کنم به شماره 2 دقت کنید بالای صفحه وقتی لبه های پنل رو گرد کردم در دیزاینر هر 4 لبه گرد شده !!!میخام فقط دوتالبه بالا گرد بشه مثل قسمت 2آیا دستوری هست که لبه خاصی رو تغییر بده ؟؟مرسی از راهنمایی شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام. مشکلی نداره که ، باید عکس همون رو که میخواین طراحی بکنید و بذاریدش روی لیبل. label1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ax.png")) متن هم روی لیبل بنویسید مشکل ایجاد نمیکنه. label1.Text="متن" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
engm 76 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اگه استارت یه دکمه یا تصویر باشه ، میتونید یه تصویر به اون شکل کار کنید و با فرمت PNG ذخیره کرده و به عنوان پس زمینه ازش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اگه استارت یه دکمه یا تصویر باشه ، میتونید یه تصویر به اون شکل کار کنید و با فرمت PNG ذخیره کرده و به عنوان پس زمینه ازش استفاده کنید سلام مرسی از پاسخ و راهنمایی شما نه متاسفانه یک لیبل هست که توش یک کلمه نماش داده میشه که اینجا استارت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام مرسی از راهنمایی دوستان برای این که عکس نداشته باشم و برنامه سنگین نشه اومدم یه لیبل کوچک تر با طول مساوی و رنگ مساوی درست کردم گزاشتم زیرش درست شد دست همه دوستان بابت راهنمایی درد نکنهپست رو پاسخ داده شده اعلام میکنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام عکس شماره یک رو دارم الان
میخام تبدیلش کنم به شماره 2
دقت کنید بالای صفحه وقتی لبه های پنل رو گرد کردم در دیزاینر هر 4 لبه گرد شده !!!
میخام فقط دوتالبه بالا گرد بشه مثل قسمت 2
آیا دستوری هست که لبه خاصی رو تغییر بده ؟؟
مرسی از راهنمایی شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.