reza644 435 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام من آیتم های لیست ویوم توی گوشی های صفحه بزرگ 5 اینچی معمولی و استاندارده اینجوری @@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@ ولی توی گوشی های صفحه کوچیک مث 4 اینچ کوچیکه اینجوری @@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@ این مشکل رو چجوری برطرف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما بیاید با ItemHeight کار کنید مشابه زیر : Dim ListView1 As ListView ListView1.TwoLinesAndBitmap.ItemHeight = 34 یا : ListView1.TwoLinesLayout.ItemHeight = 34 یا اگر تک لایوت هست : ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 34 با مقادیر بازی کنید و امتحان کنید تا درست در بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ من از از تک لایوت 2 استفاده میکنم مقدارتو صفحات کوچیک به شدت افزایش پیدا میکنه از همین ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight هم استفاده کردم به نتیجه نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام من آیتم های لیست ویوم توی گوشی های صفحه بزرگ 5 اینچی معمولی و استاندارده
اینجوری
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
ولی توی گوشی های صفحه کوچیک مث 4 اینچ کوچیکه
اینجوری
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@
این مشکل رو چجوری برطرف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.