apksky 123 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ سلام دو هفتس گیر یه مشکل بسیار عجیب افتادم برنامه متریال کامپایل می کنم ارور میده unformally b4a example has stopped هر کاریکه فکرشو بکنید کردم ولی نشد که نشد وفقط سورس MDtest که برای ساخت متریال دیالوگه به درستی کار میکنه اگه خواستید سورس mdtest رو بگید اگه راهی دارید لطفا دریغ نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ دوستان یعنی واقعا راه حلی نداره؟ برنامه م رو درست کرده بودم که یهو اینجوری شد و هیچ تغییری نمی تونم توش انجام بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام این ارور توی متریال ک از برنامه خارج میشه و میندازه بیرون معمولا مال اشتباهات در کدنویسی و رعایت نکردن ترتیب هستش ببینید شما اگر مثل فیلم تاپیک زیر پیش برید به هیچ مشکلی برنمیخورید . کاملا توضیح دادم و در اخر هم از برنامه متریال ران میگیرم و مشکلیم نداره http://answercenter.ir/topic/6097-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-appcombat-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliramazani 2 ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، ۱۳۹۵ من همه مراحل را انجام دادم ولی با همون ارور روبرو میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
دو هفتس گیر یه مشکل بسیار عجیب افتادم
برنامه متریال کامپایل می کنم ارور میده
unformally b4a example has stopped
هر کاریکه فکرشو بکنید کردم ولی نشد که نشد وفقط سورس MDtest که برای ساخت متریال دیالوگه به درستی کار میکنه
اگه خواستید سورس mdtest رو بگید
اگه راهی دارید لطفا دریغ نکنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.