msajad 501 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ سلام من میخوام پیامک از یه شماره خواص مثلا(09301234567) که دریافت شد تو برنامه نمایش بده و تو اینباکس گوشی نره هم چنین موقعی که برنامه بسته هست کار کنه اینایی که تو انجمن هست با یک برای همه پیام ها هست نه یک شماره خواص لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ آقا این سورسی که گذاشتید که کار نمیکنه امتحان کردم هیچ اتفاقی نیفتاد . دوستان میشه راهنمایی کنید . میخوام وقتی که از یه شماره خاص پیام میاد توی برنامه باز بشه . حالا چه برنامه باز باشه چه بسته باشه . دوستان منتظر راهنماییتون هستما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. کار زیاد سختی نیست. فقط کافیه کتابخانه phone رو فعال کنید. یادت باشه کار های زیر رو تو سرویس انجام بده تا برنامه به کار خودش همیشه ادامه بده. اول یه متغیر از این نوع قسمت procces سرویس: Dim p As SmsInterceptor و حالا intialize کردن متغیر تو سرویس استارت: p.Initialize("p") و حالا به راحتی با این ساب میتونیم اس ام اس هایی که دریافت میشه رو درجا دریافت کنیم تو برنامه ، ضمن اینکه شرط میذاریم اگه شماره فلان بود نشونش بده. Sub p_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean If From="shomare mored nazar" Then Msgbox(Body,"sms az kasi ke mikhastin!") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ دوستان کسی نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread727.html#post4030 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread727.html#post4030 ببخشید میشه توضیح بدید بعد این که کد موقعی که برنامه بسته باشه کار میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ عزیز واسه گرفتن پیام یه شماره خاص یه کدی تو این مایه ها میشه: Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(i) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then If msg.Address = "+989301234567" Then editText1.Text = msg.Body End If End If Next کتابخانه Phone رو اضافه کن به پروژه ت. واسه اینکه تو اینباکس نره هم یه بحثی تو انجمن بود فکر کنم، همچنین برای وقتی که برنامه بسته س هم اینکار انجام شه از Service Module استفاده کن. موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ ببخشید میشه توضیح بدید بعد این که کد موقعی که برنامه بسته باشه کار میکنه؟ من منظورم به این سورس کد بود http://answercenter.ir/attachments/522d1417427608-sms.rar آره کار می کنه 100% موقعی که پیام میاد داداش مهران فک کنم این داداشمون موقع دریافت پیام میخواد این کار و انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msajad 501
سلام من میخوام پیامک از یه شماره خواص مثلا(09301234567) که دریافت شد تو برنامه نمایش بده و تو اینباکس گوشی نره هم چنین موقعی که برنامه بسته هست کار کنه
اینایی که تو انجمن هست با یک برای همه پیام ها هست نه یک شماره خواص
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.