vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام. من دوتا باتون دارم یکیش یه پنل رو مرئی میکنه و بعدی نامرئی. حالا میخوام به این مرئی شدن و مخفی شدن افکت یا انیمیشن بدم. میشه با کد توضیح بدین؟ در ضمن یا امکان انیمیشن باتون یا لیبل هستش؟ یعنی خود باتون یه ذره حرکت کنه؟ واسه جلب توجه بیشتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام بله به دکمه هم میشه انیمیشن داد : Dim a1, a2, a3, a4, a5 As Animation Activity.LoadLayout("1") a1.InitializeAlpha("", 1, 0) Button1.Tag = a1 a2.InitializeRotate("", 0, 180) Button2.Tag = a2 a3.InitializeRotateCenter("", 0, 180, Button3) Button3.Tag = a3 a4.InitializeScale("", 1, 1, 0, 0) Button4.Tag = a4 a5.InitializeScaleCenter("", 1, 1, 0, 0, Button4) Button5.Tag = a5 Dim animations() As Animation animations = Array As Animation(a1, a2, a3, a4, a5) For i = 0 To animations.Length - 1 animations(i).Duration = 1000 animations(i).RepeatCount = 1 animations(i).RepeatMode = animations(i).REPEAT_REVERSE Next Sub Button_Click Dim b As Button b = Sender If Not(b.Tag Is Animation) Then Return Dim a As Animation a = b.Tag a.Start(b) End Sub و بعد هم با کدای زیر بیاید بگید وقتی انیمیشن ی دکمه تموم شد دکمه بعد شروع کنه : Sub Animation_AnimationEnd If Sender = a6 Then a7.Start(Button6) Else If Sender = a7 Then a8.Start(Button6) Else If Sender = a8 Then a9.Start(Button6) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ داداش چهار کامین. تشکر. واسه خود پنله چی؟ یعنی پنلبا انیمیشن ظاهر بشه یا مثلا بچرخه مخفی بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ قربانت بیا به پنل هم انیمیشن بده اینجوری : Dim ani As Animation Dim Panel1 As Panel ani.InitializeScaleCenter("",0,0,1,1,Panel1) a.Start(Panel1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. من دوتا باتون دارم یکیش یه پنل رو مرئی میکنه و بعدی نامرئی. حالا میخوام به این مرئی شدن و مخفی شدن افکت یا انیمیشن بدم. میشه با کد توضیح بدین؟
در ضمن یا امکان انیمیشن باتون یا لیبل هستش؟ یعنی خود باتون یه ذره حرکت کنه؟ واسه جلب توجه بیشتر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.