alirezn 68 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام Andy رو نصب کردم ولی موقعی که میخوام برنامه های اندروید رو باز کنم این ارور رو میده این رو هم بگم andy اجراست ولی بازم میگه اول اجرا کن چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام دلیلتون واسه استفاده از اندی چیه ؟ دلیل خواصی دارید ؟؟ شبیه ساز های بسیار بهتری مثل جنی موشن هم هیتش چرا از اونا استفاده نمیکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام دلیلتون واسه استفاده از اندی چیه ؟ دلیل خواصی دارید ؟؟ شبیه ساز های بسیار بهتری مثل جنی موشن هم هیتش چرا از اونا استفاده نمیکنید ؟ آخه چندتا شبیه ساز رو نصب کردم ولی جالب نبودن دوستان andy رو پیشنهاد کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ چون Genymotion رو پیشنهاد کردین دارم دانلودش میکنم اگه مشکل داشتم تاپیک میزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ آخه چندتا شبیه ساز رو نصب کردم ولی جالب نبودن دوستان andy رو پیشنهاد کردن نیمدونم چی نصب کردین اما شبیه ساز بهتر از جنی موشن ندیدم سریع زیبا کامل سازگار با بیسیک حتما امتحان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezn 68
سلام
Andy رو نصب کردم ولی موقعی که میخوام برنامه های اندروید رو باز کنم این ارور رو میده
این رو هم بگم andy اجراست ولی بازم میگه اول اجرا کن
چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.