hamaz 129 ارسال شده در 27 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2014 دوستان مايكت براي بيسيك فور اندرويد كتابخانه اش رو گذاشته از طريق پانل توسعه دهندگان لينك زير مي تونيد استفاده كنيد : http://developer.myket.ir/PublicPages/B4A.aspx دوستان هر كسي وقت داره تغييرات لازم رو بده تا امكان استفاده از كتابخانه در بازار رو هم داشته باشيم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2014 کتابخانه مشکل داره یا حداقل برای من اینطوره Initialize نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2015 دوستان مشکل من رو دارند یا فقط من مشکل دارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2015 هر مشکلی دارین به مایکت ایمیل بدین بگین تا راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2015 واس من کار میکنه که همون لیبل و اینا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.