hamaz 129 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ دوستان مايكت براي بيسيك فور اندرويد كتابخانه اش رو گذاشته از طريق پانل توسعه دهندگان لينك زير مي تونيد استفاده كنيد : http://developer.myket.ir/PublicPages/B4A.aspx دوستان هر كسي وقت داره تغييرات لازم رو بده تا امكان استفاده از كتابخانه در بازار رو هم داشته باشيم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ کتابخانه مشکل داره یا حداقل برای من اینطوره Initialize نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid 30 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ دوستان مشکل من رو دارند یا فقط من مشکل دارم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ هر مشکلی دارین به مایکت ایمیل بدین بگین تا راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ واس من کار میکنه که همون لیبل و اینا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.