mahdavifar 20 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ با سلام من طبق آموزش درون پرداخت عمل کردم ولی برنامم خطای زیر رو میده چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز لطفا کد هاتون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ Dim pardakht As BillingManager Dim key As String="کلید RSA" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l1") pardakht.Initialize("pardakht",key) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub button1_Click pardakht.RequestPayment("Nname","inapp"," Nname") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ به جای Key از بازار RSA برنامم رو گذاشتم کتابخونه ها رو هم اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه باید چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ برای درون پرداخت کد خاصی رو باید در مانیفست قرار داد؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام اره اینم کد منفیست android:name="com.farsitel.bazaar.permission.PAY_THROUGH_BAZAAR" /> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdavifar 20
با سلام
من طبق آموزش درون پرداخت عمل کردم ولی برنامم خطای زیر رو میده
چه کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.