amirbeigi 192 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام :| آقا من سه هفته این متریال دیالوگم کار نمیکرد ... یه ساپورت لایبرری گرفتم از یکی کار کرد ... حالا اومدم با اپ کامپت کار کنم خروجی میده ولی موقعی که نصب میشه و میخوای بازش کنی ارور میده و توی برنامه نمیره چیکار کنم ؟ (واسه اکشن بار میخوام) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ یکی دیگه از دوستان هم دقیقا امروز همین مشکل رو داشت و همین ارور به ایشونم فرمودم این ارور در متریال مربوط میشه به ایراد در کدنویسی و رعایت نکردن ترتیب شما اگر ادرس هارو درست دادید برید به تاپبک زیر و فایل های مورد نیاز رو دانلود کنید + سورس هم موجوده فایل هارو مجددا کپی کنید و از سورس اونجا ی ران مجدد بگیرید مشکلتون حل میشه همین الان بنده خودم دارم از سورس همون تاپیک استفاده میکنم و موردی نداره http://answercenter.ir/topic/6097-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-appcombat-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام چه اروری میده وقتی ران میگیرید ؟؟ فورس کلوز ؟؟ ی عکس از ارورتون بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ Unfortuntely stop میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام :| آقا من سه هفته این متریال دیالوگم کار نمیکرد ... یه ساپورت لایبرری گرفتم از یکی کار کرد ... حالا اومدم با اپ کامپت کار کنم خروجی میده ولی موقعی که نصب میشه و میخوای بازش کنی ارور میده و توی برنامه نمیره چیکار کنم ؟ (واسه اکشن بار میخوام) آره منم همین مشکل رو با متریال دیالوگ داشتم... ولی الآن فایل support همون تایپیک رو ازدوباره ریختم مشکل درست شد. ولی بازهم متریال دیالوگ خراب شد دیگه واقعا خسته شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ آره منم همین مشکل رو با متریال دیالوگ داشتم... ولی الآن فایل support همون تایپیک رو ازدوباره ریختم مشکل درست شد. ولی بازهم متریال دیالوگ خراب شد دیگه واقعا خسته شدم اینو دانلود کنید 100% حل میشه http://downloads.puresoftware.org/files/android/extras/support.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ چجوری میشه یه اکشن بارو راست به چپ کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ چجوری میشه یه اکشن بارو راست به چپ کنم ؟ سلام دوست عزیز لطفا سوالتون رو سرچ کنید اگر به پاسخ نرسیدید یه تاپیک جدید بزنید با مضمون "راست چین کردن اکشین بار " یا چیزی مانند این پاسختون رو هم که گرفتید تاپیک، بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام :|
آقا من سه هفته این متریال دیالوگم کار نمیکرد ... یه ساپورت لایبرری گرفتم از یکی کار کرد ...
حالا اومدم با اپ کامپت کار کنم خروجی میده ولی موقعی که نصب میشه و میخوای بازش کنی ارور میده و توی برنامه نمیره
چیکار کنم ؟ (واسه اکشن بار میخوام)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.