حمید زارع 331 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخام هنگامی که کاربربرنامه را به روزرسانی می کنه اطلاعاتش را حفظ کنم دیتابیس جدید نسبت به قبلی تغییراتی کرده حالا واسه انتقال اطلاعات چه کار کنم چه جوری با کد نویسی میتونم متوچه بشم که دیتابیس قبلی مثلا Table1 را داره یا نه ؟ در کل اگه روش استانداردی برای این کار وجود داره بگید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ ؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/8821-تاپیک-جامع-دستورات-sqlite/?p=57583 بیا مثلا بگو اگه آیدی ستون از اون مقداری که بود بیشتر شد. اپدیت کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ با کد نویسی چه جوری میتونم بفهمم مثلاً Table1 چند تا فیلد داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام int1 = sql.exrquerySingleResult("SELECT Count(id) FROM tbl") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اسم Table من Setting هست ... اینجوری بنویسم ؟ int1 = sql.exrquerySingleResult("SELECT Count(id) FROM Setting") این کد تعداد ردیفهای ستون id رو برنمیگردونه ؟ من اصلا ستونی به نام id ندارم اگه اشتباه می کنم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اسم Table من Setting هست ... اینجوری بنویسم ؟ int1 = sql.exrquerySingleResult("SELECT Count(id) FROM Setting") این کد تعداد ردیفهای ستون id رو برنمیگردونه ؟ من اصلا ستونی به نام id ندارم اگه اشتباه می کنم بگید شما بیا و ستونی که داریو بده مثلا ستون نیم این میره میشمره چندتا هست به شکل زیر هم میتونی کار کنی cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl") int1 = cur.RowCount لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ شهاب جان منظور من رو نگرفتی من میخام با کد نویسی بفهمم Table که Setting باشه چند تا فیلد داره ؟؟؟ مثلا ID, Name,LastName و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ Dim IntC As Int Cur=SQLACC.ExecQuery("Select * from Setting") IntC=Cur.ColumnCount فکر کنم باید اینجور بنویسم ، درسته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ خوب عزیزم به اینا نمیگن فیلد به اینا میگن ستون یا column من روشی بلد نیستم که بشه متوجه شد چند تا ستون داریم میتونی یه فیلدی چیزی بذاری که توش بنویسی تهداد ستون هارو یا مثلا یه فایل متنی هم بذاری توی هاستی جایی و توش تعداد ستون هاتو بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام هنگامی که کاربربرنامه را به روزرسانی می کنه اطلاعاتش را حفظ کنم
دیتابیس جدید نسبت به قبلی تغییراتی کرده
حالا واسه انتقال اطلاعات چه کار کنم
چه جوری با کد نویسی میتونم متوچه بشم که دیتابیس قبلی مثلا Table1 را داره یا نه ؟
در کل اگه روش استانداردی برای این کار وجود داره بگید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.