hosseinji 17 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام من میخوام اگه رو باتونی که تعریف کردم کلیک شد ی صدا پخش شه دوربینو تو برنامه باز کنه و یه یه پنلی بالا و پایین بره و بعد هر چند ثانیه ای که زدم یه لایه ی دیگه ای باز کنه (مثل برنامه های بارکد خوان) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام. منظور شما اینه که بیاین اسکن رو شبیه سازی کنید ، مثلا برنامه دروغ سنج تو بازار هست یه خطی بالا و پایین میره. بارکدخوان هم یه خط قرمز بالا و پایین میره. درسته؟؟ اینجا در موردش بحث شده. http://answercenter.ir/topic/2538-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام واسه پخش صدا هنگام کلیک روی باتن ک باید با مدیاپلیر کار کنید واسه استفاده از دوربین پشت دربرنامه از کتابخانه Camera واسع استفاده از دوربین جلو هم کتابخانه VbFrontCam اون قسمت پنلتون رو متوجه نشدم منظورتونو لطفا واضح تر بیان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام واسه پخش صدا هنگام کلیک روی باتن ک باید با مدیاپلیر کار کنید واسه استفاده از دوربین پشت دربرنامه از کتابخانه Camera واسع استفاده از دوربین جلو هم کتابخانه VbFrontCam اون قسمت پنلتون رو متوجه نشدم منظورتونو لطفا واضح تر بیان کنید شما برنامه بارکد خوان داشتید؟؟ هنگامی ک دوربین باز شد یه پنل کوچیکی بالا و پایین میره یه جورایی مثه رادار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام
من میخوام اگه رو باتونی که تعریف کردم کلیک شد ی صدا پخش شه دوربینو تو برنامه باز کنه و یه یه پنلی بالا و پایین بره و بعد هر چند ثانیه ای که زدم یه لایه ی دیگه ای باز کنه
(مثل برنامه های بارکد خوان)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.