hosseinji 17 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام یه خواهش دیگه دارم میخوام مثلا اگه شارژ باتری به 50% که رسید بیاد دستورو اجرا کنم ممنون میشم کدشو بهم توضیح بدید -------------------- خیلی گُلییییییید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سلام اصلا ربطی ب سنسور نداره کتابخانه Phone رو فعال کنید Dim p As PhoneEvents و در اکتیویتی کریت : p.Initialize("p") و سپس ساب زیر رو ایجاد کنید و نمایش بدید ی پیام رو p_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) If Level = 50 Then MsgBox("batri 50% ast") End If موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ خواهش میکنم تاپبک رو ب حالت پاسخ داده شده در بیارید تا بسته بشه کتابخانه phone من اون کد رو نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ کتابخانه phone من اون کد رو نداره امکان نداره دوست عزیز بیسیکتون هم ورژن۵ هست حتما دیگه دقت کنید به کدهایی ک دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اره میخاستم از سنسور سوال کنم اشتباه شد نوشتم سنسور اصن مغزم از جمعس ترکیده نمیفهمم چی میگم معذرت و ممنون جهت جواب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اره میخاستم از سنسور سوال کنم اشتباه شد نوشتم سنسور اصن مغزم از جمعس ترکیده نمیفهمم چی میگم معذرت و ممنون جهت جواب خواهش میکنم تاپبک رو ب حالت پاسخ داده شده در بیارید تا بسته بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ امکان نداره دوست عزیز بیسیکتون هم ورژن۵ هست حتما دیگه دقت کنید به کدهایی ک دادم سلام همون کد ها رو نوشتم اما ارور میده تو شبیه ساز ارور نمیده اما تو گوشیا ارور میده اینم لینک battery.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام همون کد ها رو نوشتم اما ارور میده تو شبیه ساز ارور نمیده اما تو گوشیا ارور میده اینم لینک بنده با گوشی ام این کد رو قبلا هم در شبیه ساز هم گوشی تست کردم سالمه لطف کنید ی عکس از اررورتون بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ بنده با گوشی ام این کد رو قبلا هم در شبیه ساز هم گوشی تست کردم سالمه لطف کنید ی عکس از اررورتون بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ والا من نمیدونم شما چیکار میکنید ی سورس نوشتم واستون ک 100% کار میده هم رو گوشی هم شبیه ساز http://s5.picofile.com/file/8220560092/Vaziate_Batri.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام
یه خواهش دیگه دارم میخوام مثلا اگه شارژ باتری به 50% که رسید بیاد دستورو اجرا کنم ممنون میشم کدشو بهم توضیح بدید
--------------------
خیلی گُلییییییید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.