berayan 90 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ با سلام خدمت تمام کاربران بنده imageview دارم . می خوام وقتی روش کلیک می کنم تصویر اون رو در اندازه واقعی ببینم . مانند گا لری تصاویر خود موبایل . داخل انجمن گشتم مربوط به سوال چیزی پیدا نکردم . چطوری باید این کار رو انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ dim bbbb as Bitmap bbbb.Initialize(File.DirAssets, "1.jpg") im.Bitmap=bbbb im.Height=bbbb.Height im.Width=bbbb.Width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ شما در ابتدا عکش رو با ویژگی Fill قرار میدید در Image View و برای اینکه اندازه واقعی عکس رو نشون بدید باید Height و Width عکس رو بگیرید و توی رویداد Click ویو Image View بیایید اندازه Image View رو هم اندازه عکس کنید یعنی Height و Width ویو Image View رو برابر کنید با ارتفاع و پهنای عکس موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
با سلام خدمت تمام کاربران
بنده imageview دارم . می خوام وقتی روش کلیک می کنم تصویر اون رو در اندازه واقعی ببینم .
مانند گا لری تصاویر خود موبایل .
داخل انجمن گشتم مربوط به سوال چیزی پیدا نکردم .
چطوری باید این کار رو انجام بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.