berayan 90 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2014 با سلام خدمت تمام کاربران بنده imageview دارم . می خوام وقتی روش کلیک می کنم تصویر اون رو در اندازه واقعی ببینم . مانند گا لری تصاویر خود موبایل . داخل انجمن گشتم مربوط به سوال چیزی پیدا نکردم . چطوری باید این کار رو انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2014 dim bbbb as Bitmap bbbb.Initialize(File.DirAssets, "1.jpg") im.Bitmap=bbbb im.Height=bbbb.Height im.Width=bbbb.Width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2014 شما در ابتدا عکش رو با ویژگی Fill قرار میدید در Image View و برای اینکه اندازه واقعی عکس رو نشون بدید باید Height و Width عکس رو بگیرید و توی رویداد Click ویو Image View بیایید اندازه Image View رو هم اندازه عکس کنید یعنی Height و Width ویو Image View رو برابر کنید با ارتفاع و پهنای عکس موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
با سلام خدمت تمام کاربران
بنده imageview دارم . می خوام وقتی روش کلیک می کنم تصویر اون رو در اندازه واقعی ببینم .
مانند گا لری تصاویر خود موبایل .
داخل انجمن گشتم مربوط به سوال چیزی پیدا نکردم .
چطوری باید این کار رو انجام بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.