h03ein76 15 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلاااااااام من یه مشکلی دارم یه کلیدی که توی اکشن بار میزارم میخام بعد از هر کلیک ایکنش عوض بشه ولی نمیشه: / چیکار کنمممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلاااااااام من یه مشکلی دارم یه کلیدی که توی اکشن بار میزارم میخام بعد از هر کلیک ایکنش عوض بشه ولی نمیشه: / چیکار کنمممم اول خونسرد باشید و گریه نکنید مطمعن نیستم بشه این کاریو ک میگین انجام داد میشه با کلیک ایتم اضافه کرد ب اکشن بار اما جایگزینی رو گمون نکنم شما با Activity.AddMenuItem3 کار میکنید دیگه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اول خونسرد باشید و گریه نکنید مطمعن نیستم بشه این کاریو ک میگین انجام داد میشه با کلیک ایتم اضافه کرد ب اکشن بار اما جایگزینی رو گمون نکنم شما با Activity.AddMenuItem3 کار میکنید دیگه ؟ چش چش نمونش تو بازارو دیوار و ... هست اره دقیقا با همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ چش چش نمونش تو بازارو دیوار و ... هست اره دقیقا با همین ببینید نمونه ای ک شما میگید مثلا مثل بعضی منوهای متریاله ک وقتی بسته هستن و کلیک میکنی ایکنش تبدیل میشه به یک فلش یا وقتی کلیک میکنی هنگامی ک فلشه میشه اون ایکن سه خط مثل اون مدل تغییر ایکن با Activity.AddMenuItem3 قابل انجام نیست و مخصوص ی کتابخانه یا ی چیز خاصه ن Activity.AddMenuItem3 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ ببینید نمونه ای ک شما میگید مثلا مثل بعضی منوهای متریاله ک وقتی بسته هستن و کلیک میکنی ایکنش تبدیل میشه به یک فلش یا وقتی کلیک میکنی هنگامی ک فلشه میشه اون ایکن سه خط مثل اون مدل تغییر ایکن با Activity.AddMenuItem3 قابل انجام نیست و مخصوص ی کتابخانه یا ی چیز خاصه ن Activity.AddMenuItem3 موفق باشید خب چه کتابخانه ای؟؟ برا علاقه مندی ها میخام استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ خب چه کتابخانه ای؟؟ برا علاقه مندی ها میخام استفاده کنم دوست عزیز اگر برای علاقه مندی ها و تغییر تصویر علاقه مندی ها میخواید تایتل بار برنامه رو غیر فعال کنید و به صورت دستی تایتل بار بسازید : و داخلش ایمیج ویو قرار بدید ) عاقلانه تر و بهتره با تایتل بار خود برنامه به جایی نمیرسید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
h03ein76 15 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز اگر برای علاقه مندی ها و تغییر تصویر علاقه مندی ها میخواید تایتل بار برنامه رو غیر فعال کنید و به صورت دستی تایتل بار بسازید : و داخلش ایمیج ویو قرار بدید ) عاقلانه تر و بهتره با تایتل بار خود برنامه به جایی نمیرسید ! متریالش از بین میره قشنگ نمیشه بازم ممنون از پاسختون : )!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
h03ein76 15
سلاااااااام
من یه مشکلی دارم
یه کلیدی که توی اکشن بار میزارم
میخام بعد از هر کلیک ایکنش عوض بشه
ولی نمیشه: /
چیکار کنمممم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.