koke_sa 43 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام کد زیر یک درجه وب ویو رو زوم میکنه WebView1.Zoom(True) اگر دقت کرده باشین وقتی کاربر با دو دست خودش زوم میکنه زوم دقیقتری انجام میشه من میخوام با کد نویسی زوم کمتری رو از در جه اول زوم وب ویو انجام بدم . چیکار باید کرد ؟ در کل میخوام وقتی وب ویو اجرا شد همیشه یکم زوم باشه کاربر نتونه زوم رو کم یا زیاد کنه(کد قفل زوم رو خودم میدونم) . با کد بالا یک درجه زوم میشه اما خود این یک درجه خیلی آیا روشی هست که بشه مقدار زوم رو خودمون دستی بدیم ؟ من میخوام کمتر زوم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ کسی بلد نبود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اين كد رو امتحان كنيد فقط جاي عدد 200 هر چقدر خواستيد ميتونيد بزاريد تا زوم تفيير كنه Dim Obj1 As Reflector dim wb as webView Obj1.Target = wb("Obj1.RunMethod2("setInitialScale", "200", "java.lang.int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.