sajjadrastin 100 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه مثلا در یک فایل تکست چندین عدد داریم و کاربر توی ادیت تکست یک عدد مینویسید و روی یک دکمه کلیک می کند حالا می خواهیم ببینیم که عدد در فایل هست یا نه ، اگر بود بگه عدد هست و اگر نبود بگه عدد نیست. ممنون میشم کمکم کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید ممنون ولی من میخواهم اگر متن ادیت تکست در فایل تکست بود یک msgbox نمایش دهد. خوب این ک خیلی سادس Sub Btn1_Click Dim str As String = File.ReadString(File.DirAssets,"matn.txt") Dim str2 As String Dim EditText1 As EditText str2 = EditText1.Text If str2.Contains(str) Then Msgbox("vojod darad","") Else Msgbox("vojod nadarad" , "") End If End Sub تاپیک رو هم به حالت پاسخ داده شده در بیارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ شما حالتون خوبه ؟ 7 8 باره دارید این تاپیک رو می فرستید :|||||||||||||| من هی پاک می کنم شما هی دوباره تاپیکو میزنید :||| رو براهید برادر :||||| ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام چرا شما همش 2تا تاپیک میزنید واسه سوالاتون ؟؟ کد زیر رو امتحان کنید Sub Btn1_Click Dim RS As RichString Dim txtfile As String = File.ReadString(File.DirAssets , "mtn.txt") Private EditText1 As EditText Dim StrTarget As Int = EditText1.Text.Length For i = 0 To StrTarget RS.Color(Colors.Red,txtfile.IndexOf(EditText1.Text) - 1,txtfile.IndexOf(EditText1.Text) + i) Next txtfile = RS End Sub کتابخانه RichString رو هم فعال کنید EditText1 اون ادیت تکستیه ک گفتید textfile هم فایل متنتون رو داره میخونه از داخل DirAssets لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید ممنون ولی من میخواهم اگر متن ادیت تکست در فایل تکست بود یک msgbox نمایش دهد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ ممنون مشکلم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام
چجوری میشه مثلا در یک فایل تکست چندین عدد داریم و کاربر توی ادیت تکست یک عدد مینویسید و روی یک دکمه کلیک می کند حالا می خواهیم ببینیم که عدد در فایل هست یا نه ، اگر بود بگه عدد هست و اگر نبود بگه عدد نیست.
ممنون میشم کمکم کنید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.