سلام. نمیدونم چندمین نفری هستم که این درخواست رو دارم. کار هم خیلی سادست البته نه برای من!! من 30 تا عکس دارم با یک سوال و چهار جواب. میخوام اینا رو بریزم تو دیتا بیس بعد به صورت راندوم بیاد تو برنامه. و صد البته در پایان تست جواب آزمون!! میدونم درخواست خودخواهانه ایه ولی واقعا لازمه تو انجمن باشه . حالا چه تو فروشگاه چه همینجا. ممنون میشم دوستان لطفا کنن.
---------------------------------------
پ ن : لطفا دوستان اسپم ندن که کار راحتیه و خودت اینجوریش کن و از این استفاده کن. من ساختم ولی بدون دیتا بیس با سیستم امتیاز
سوال
vistamobile 1,700
سلام. نمیدونم چندمین نفری هستم که این درخواست رو دارم. کار هم خیلی سادست البته نه برای من!! من 30 تا عکس دارم با یک سوال و چهار جواب. میخوام اینا رو بریزم تو دیتا بیس بعد به صورت راندوم بیاد تو برنامه. و صد البته در پایان تست جواب آزمون!! میدونم درخواست خودخواهانه ایه ولی واقعا لازمه تو انجمن باشه . حالا چه تو فروشگاه چه همینجا. ممنون میشم دوستان لطفا کنن.
---------------------------------------
پ ن : لطفا دوستان اسپم ندن که کار راحتیه و خودت اینجوریش کن و از این استفاده کن. من ساختم ولی بدون دیتا بیس با سیستم امتیاز
http://cando.asr24.com/app.jsp?id=6811111&name=%D9%85%D9%86%20%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%85&package=vista.quzi.mob
مشکل اینجاست که قابلیت رندوم سوالات رو نداره و اینکه امتیازات رو نمیشه اونجوری که میخوای ذخیره کنی و نتیجه می پره!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.