mahdavifar 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من هر برنامه ای که میسازم و با دکمه ی وسط گوشی برنامه رو مینی مایز میکنم ،زمانی که میخوام دوباره بزرگش کنم خطا میده برای شما هم اتفاق افتاده؟؟؟؟ چطور میشه حلش کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ درسته باید در دستور activity_resume متغییر هاتو اینیشیالایز کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ نمونه سورس کدیی رو که گرفتم هیچ کدوم کدی رو در داخل resume وارد نکردند با این حال اررور نمیده.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ بستگی به این داره که در استارت اولیه چه متغییر هایی رو گرفته باشی و مقددار دهی کرده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ بستگی به این داره که در استارت اولیه چه متغییر هایی رو گرفته باشی و مقددار دهی کرده باشی متغیر خاصی استفاده نکردم فقط در صفحاتی این مشکل وجود داره که از دیتا بیس متن خونده میشه و در بقیه ی صفحات این مشکل وجود نداره متغیر های تعریف شده تنها برای دسترسی به دیتا بیس بوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdavifar 20
سلام دوستان
من هر برنامه ای که میسازم
و با دکمه ی وسط گوشی برنامه رو مینی مایز میکنم ،زمانی که میخوام دوباره بزرگش کنم خطا میده
برای شما هم اتفاق افتاده؟؟؟؟
چطور میشه حلش کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.