siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام، دوستان من از کتابخونه آریا اسکرول لیبل هم استفاده کردم اما صاحب کتابخونه گفت نمیشه،حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز چرا پارامتر رو تغییر دادی !؟! استفاده از ساب رو بلد نیستین مثل اینکه ، شما بیا اینجوری استفاده کن و اون رو بقیه کنار کد هات بزار : Dim jo As JavaObject=label1 Dim Add As Float=1 Dim Mult As Float=2 jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(Add,Mult)) 1,2 رو کم و زیاد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز چرا پارامتر رو تغییر دادی !؟! استفاده از ساب رو بلد نیستین مثل اینکه ، شما بیا اینجوری استفاده کن و اون رو بقیه کنار کد هات بزار : Dim jo As JavaObject=label1 Dim Add As Float=1 Dim Mult As Float=2 jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(Add,Mult)) 1,2 رو کم و زیاد کنیدمیشه درست بگید من کد ها رو کدوم قسمت بذارم؟؟؟؟؟هر جا به فکر رسید گذاشتم اما برنامه ارور داد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ میشه درست بگید من کد ها رو کدوم قسمت بذارم؟؟؟؟؟ هر جا به فکر رسید گذاشتم اما برنامه ارور داد! دوست عزیز اگر اموزش های مبتدیو مطالعه میکردید ب این مشکلات ساده نمیخوردید شما اول ساب زیر رو ایجاد کنید : Sub SetLineSpacing(label As Label,Add As Float,Mult As Float) Dim jo As JavaObject=label jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(Add,Mult)) End Sub بعدش بیاین کد زیر رو در اکتیویتی کریت بنویسید : SetLineSpacing(Label1,1,2) به جای لیبل۱ اسم لیبلتون و با اعداد یک و دو بازی کنید تا حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ تصویر رو ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ تصویر رو ببین 565656.png دوست عزیز توی سابی که اضافه کردین به جای label1 as label بنویسین label as label لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ نشد بازم، لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز سورس رو توی پیام خصوصی بفرستین درستش کنم بدم بهتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اون کتابخونه متد هاش مخصوص خودشه و نه برای هر لیبلی ، شما این ساب رو اضافه کنید(کتابخونه JavaObject رو تیک بزنید) : Sub SetLineSpacing(label As Label,Add As Float,Mult As Float) Dim jo As JavaObject=label jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(Add,Mult)) End Sub و اینجوری استفاده کنید: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) SetLineSpacing(Label1,1,2) End Sub به جای Label1 اسم لیبل رو بزارید و با تغییر اعداد فاصله ها رو کم و زیاد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اون کتابخونه متد هاش مخصوص خودشه و نه برای هر لیبلی ، شما این ساب رو اضافه کنید(کتابخونه JavaObject رو تیک بزنید) : Sub SetLineSpacing(label As Label,Add As Float,Mult As Float) Dim jo As JavaObject=label jo.RunMethod("setLineSpacing",Array As Object(Add,Mult)) End Subو اینجوری استفاده کنید:Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)SetLineSpacing(Label1,1,2)End Subبه جای Label1 اسم لیبل رو بزارید و با تغییر اعداد فاصله ها رو کم و زیاد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام،
دوستان من از کتابخونه آریا اسکرول لیبل هم استفاده کردم اما صاحب کتابخونه گفت نمیشه،حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.