vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سلام. بالاخره موفق شدم تو مارکتها (بجز بازار که هنوز جوابش نیومده)، برنامم تایید شد!! راستش فروش برنامه اصلا برام مهم نیس و فقط و فقط تایید شدنش مهم بود که شکر خدا تایید شد. تصاویر و توضییحات رو قرار دادم. خوشحالم که دیگه میتونم بعد از چهل روز آشنایی با b4a و این انجمن ، ایده هایی رو که دارم عملی کنم. از همه مخصوصا مدیریت مــــــــــــــمــــــــــــــــنــــــــــــــــــونـــــــــــــــــــــــم تصاویر سلام بچه ها!! این یک نرم افزار نیست!! یک مجله آفلاین سرگرمی و آموزشیه که تو هر آپدیت بخشهایی از اون تغییر میکنه و سعی میکنیم زیباتر بشه. این محصول شامل: بازی پازل تو سه سطح چیستان کاردستی اطلاعات عمومی کارتون آموزشهایی مانند نصب ویندوز و.... که بصورت متن، عکس و فیلم طراحی شده سعی شده که نرم افزار با حداقل گوشی های آندروید و صفحه کوچیک هم، همخوان باشه. در آپدیتهای بعدی موارد زیر نیز اضافه میشن: داستان تصویری آموزش زبان داستان صوتی کارتونهای جدید و.... امیدوارم از دانلودش لذت ببرین این محصول برای سنین 5 تا 12 سال ارائه شده است. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.B.I.S 10 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ بسیار عالی*همینه**همینه* از کجا میتونیم برنامه رو دانلود کنیم ؟ _______________________________________________________________________________ اگه امکان داره برام توضیح بده از چی شروع کردی یاد گرفتن b4a تا منم برم شروع کنم ) البته (C#) رو بلدم و شمایل کد نویسی B4A هم شبیه VB هست . از کجا باید شروع کنم ؟!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ راستش من اولش خود کتاب basic4android رو خوندم ولی فقط دو فصلشو متوجه شدم بعدش اومدم به این انجمن و از طریق آموزشها و کلیپ های ویدویی تو اینترنت کار با کدها رو یاد گرفتم(حفظ کردم!!) من قبلا هیچ زبان برنامه نویسی کار نکردم و از ریاضیات متنفرم و فکر نکنم بتونم پیشرفت زیادی داشته باشم. *گریه* واسه دانلودش هم میتونی بری به پلازا یا کندو و سرچ کنی بچه ها سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.