hosseinji 17 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام من با کتابخونه acl یه دوربین ساختم اما همه چیزو بر عکس نشون میده چیکارش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از همتون بالاخره حل شد حالا کداشم میزارم تا همه استفاده کنن البته با کتابخونه acl یا AdvancedCamera---------------------------------------------------------خب اول که باید یه متغیر واس کتابخونه از گلوبال تعریف کنیم و یه پنل تو دیزاینر بسازیم و اونو به گلوبال معرفی کنیم Sub Globals Dim camera As AdvancedCamera Private Panel1 As Panel End Sub خب حالا لایوتی ک تو دیزاینر پنل رو توش سیو کردیم رو تو Activity_Createلود میکنیم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("camera") end sub حالا تو Activity_Resume متغیرمونو Initialize میکنیم Sub Activity_Resume camera.Initialize(Panel1 , "camera") End Sub خب حالا یه ساب جدید زیرActivity_Resume باز میکنیم Sub camera_Ready (Success As Boolean) If Success = True Then camera.StartPreview camera.OriPortrait End If End Sub تو قسمت If Success = True Then میگیم ک اگر دوربین آماده بود بیاد 1: استارت کنه camera.StartPreview 2:دوربین رو عمودی کنه camera.OriPortrait موفق باشید ---------------------------------- منم جو گیر شدم مثله بلدا حرف زدم :) اساتید , شاگردی کنم واستون افتخاره قربون همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ سلام درسته دوربین الان درست شده ولی عکس ها رو به صورا افقی ذخیره میکنه و کج شما تو پنل حالی عمودی میبینی ولی وقتی ذخیره میشه حالتش عمودیه مهندس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ یعنی چی برعکس نشون میده؟؟ مگه داریم؟ یه عکس قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ یعنی چی برعکس نشون میده؟؟ مگه داریم؟ یه عکس قرار بدید. با عکس معلوم نمیشه انگار چرخش گوشی رو روشن کردم و اونطوری برعکس نشون میده افقی نشون میده جا عمودی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ با عکس معلوم نمیشه انگار چرخش گوشی رو روشن کردم و اونطوری برعکس نشون میده افقی نشون میده جا عمودی سلام اینو با گوشی گرفتم گوشیم رو عمودی نگه داشتم اما عکس نگاه چجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما این کد رو که در Project Attributes هستش تغییر بدید به Portrait #SupportedOrientations: portrait تست کنید و ببینید بازم حالت تمایش تغییر می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinji 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام شما این کد رو که در Project Attributes هستش تغییر بدید به Portrait #SupportedOrientations: portrait تست کنید و ببینید بازم حالت تمایش تغییر می کنه. نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ روی گوشی دیگه ای هم تست کنید و ببینید به همین حالت هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ از کتابخونه استفاده نکن.بهتره از کلاس استفاده کنی تو گوگل هم یه سرچ بزن و سایت اصلی کلاسش یا سایتش وجود داره فک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hosseinji 17
سلام من با کتابخونه acl یه دوربین ساختم اما همه چیزو بر عکس نشون میده چیکارش کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.