ezraiil 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام کاری کنم که اگه ادیت تکست من برابر فیلد اولی که در دیتابیس بود ، یکی شد یک مسیج باکس بده بگه : حله ، یکی هست مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/127-آموزش-اضافه-حذف-و-ویرایش-اطلاعات-در-دیتابیس/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ Dim Cr As Cursor Cr = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE name="&EditText1.Text) if Cr.RowCount > 0 Then MsgBox("OK","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ این ارور چیه دیگه :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ این ارور چیه دیگه :| این ارور برای شما چند دلیل میتونه داشته باشه 1- کتابخانه sql رو تیک نزدید 2- اگر دقیقا کد های آقا مجید رو کپی کردید باید ببینید در این ساب شما چه اسمی رو تعریف کردید و اون رو تغیر بدید برای مثال ساب من اینطوری هست Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL Dim cur As Cursor End Sub من تعریف کردم sql1 و اگر بیام دستور آقا مجید رو کپی پیست کنم باید بیام sql که خطا داده رو به sql1 عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ من فراخوانی نکردم اصلا فراخوانی چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ezraiil 20
سلام دوستان
من میخوام کاری کنم که اگه ادیت تکست من برابر فیلد اولی که در دیتابیس بود ، یکی شد
یک مسیج باکس بده
بگه : حله ، یکی هست
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.