ezraiil 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلامی دیگر دوستان من میخوام برنامه ام به صورت رندم بیاد دو تا عدد + جمعشون رو بگیره و اگر ما در ادیت تکست اون رو درست وارد کردیم یه مسیج باکس بده ! مثال : لیبیل ما : 36 + 2 ؟ 36 و 2 عدد رندم ما هستن (میخوام مثل کد امنیتی درست کنم) ادیت تکست اگه 38 بود بره داخل اکتیویتی 2 مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ Dim Text1 as Int Dim Text2 as Int Dim Alloff as Int Text1=Rnd(1,100) Text2=Rnd(1,100) Allof = text1+text2 If EditText1.Text = Allof Then Rooydad End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام if (lbl1.text)+ (lbl2.text) = (textjavab.text) then activity.finish() startactivity(نام اکتیویتی) end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام if (lbl1.text)+ (lbl2.text) = (textjavab.text) then activity.finish() startactivity(نام اکتیویتی) end if داخل این کدها الان کجا میاد رندم عدد به کاربر میده ؟ مثال : لیبیل ما : 36 + 2 ؟ 36 و 2 عدد رندم ما هستن (میخوام مثل کد امنیتی درست کنم) ادیت تکست اگه 38 بود بره داخل اکتیویتی 2 مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ داخل این کدها الان کجا میاد رندم عدد به کاربر میده ؟ http://answercenter.ir/topic/8863-توابع-بیسیک-functions-b4a/?p=57808 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ezraiil 20
سلامی دیگر
دوستان من میخوام برنامه ام به صورت رندم بیاد دو تا عدد + جمعشون رو بگیره
و اگر ما در ادیت تکست اون رو درست وارد کردیم
یه مسیج باکس بده !
مثال :
لیبیل ما : 36 + 2 ؟
36 و 2 عدد رندم ما هستن (میخوام مثل کد امنیتی درست کنم)
ادیت تکست اگه 38 بود بره داخل اکتیویتی 2
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.