ammi1378 0 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من تازه وارد دنیا برنامه نویسی b4a شدم البته قبلا برنامه نویسی کار کردم اما نه به طور جدی از این به بعد هم قراره کلی سوال بپرسم. من دارم با یه آموزشی b4a یاد میگیرم. اما نمیدونم چرا زیر کدهام یه خط قرمز میاد(نخندید ها) این عادیه یا غیر عادیه مشکل از کجاست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ammi1378 0 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام این سورسه یک کتاب هست که از نت گیر آوردم http://s6.picofile.com/file/8220898892/amin20.rar.html اینم عکس اروری که واسم میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز این Sub که شما ایجاد کردید باید در ClassMadule بزارید چون داره از کاربر داده میگیره و بعد باید در Main از این کد استفاده کنید multinumber( 1 , 2 ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ammi1378 0 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز این Sub که شما ایجاد کردید باید در ClassMadule بزارید چون داره از کاربر داده میگیره اینا به کنار داخل sub - globals نوشتم dim i as double به اونجا چه گیری داده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ این سورس رو ببینید http://s3.picofile.com/file/8220624800/multiNumber.zip.html ------------------------------ شما دوبار متغیر رو تعریف کردید توجه کنید ، یکی رو پاک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ammi1378 0 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ شرمنده این قدر سوال میپرسم(آخه مبتدیم) ولی ببین اینا چی میگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ezraiil 20 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ شما همون سورس اولتون رو برای من پیوست کنید ماله خودتون تا من درستش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم به بخش آموزش های مقدماتی برای مبتدی ها برید و آموزش هارو دنبال کنید تمامی این ها قبلا آموزش داده شده به صورت متنی و تصویری و بارها سوال شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ammi1378 0
سلام خسته نباشید من تازه وارد دنیا برنامه نویسی b4a شدم البته قبلا برنامه نویسی کار کردم اما نه به طور جدی
از این به بعد هم قراره کلی سوال بپرسم.
من دارم با یه آموزشی b4a یاد میگیرم.
اما نمیدونم چرا زیر کدهام یه خط قرمز میاد(نخندید ها)
این عادیه یا غیر عادیه
مشکل از کجاست.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.