Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۴ سلام آموزشتون عالی بود بازم از آموزش های متریال قرار بدید مرسی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ یه سوال آیا اگه ما با این کتابخونه همچین تبی بسازیم رو نسخه های پایین تر اندروید نصب میشه یعنی کار میکنه ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۴ یه سوال آیا اگه ما با این کتابخونه همچین تبی بسازیم رو نسخه های پایین تر اندروید نصب میشه یعنی کار میکنه ممنون بله صد در صد. اصلا کتابخونه های متریال برای این درست شدن که ما بتونیم برای ورژن های پایین تر اندروید(پایین تر ااز اندروید 5) بتونیم از متریال استفاده کنیم. تب بار بازار هم متریاله, همونجوری که میدونین روی دیوایس های پایین تر از اندروید 5 هم نصب میشه و مشکلی نداره. 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام برا من این ارور رو میده لطفا راهمایی کنید B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (2.67s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: f:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-design.jar نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام برا من این ارور رو میده لطفا راهمایی کنید B4A version: 5.50 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.03s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (2.67s) Compiling generated Java code. Error Cannot find: f:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\libraries\android-support-design.jar لطفا فیلم های آموزشی که ساخته شده از اول ببینید اونجا توضیح داده شده که برای راه اندازی این کتابخونه چه فایل هایی رو باید توی پوشه لایبراری بیسیک 4 اندروید بریزین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ لطفا فیلم های آموزشی که ساخته شده از اول ببینید اونجا توضیح داده شده که برای راه اندازی این کتابخونه چه فایل هایی رو باید توی پوشه لایبراری بیسیک 4 اندروید بریزین دوست عزیز تمام کارا رو کردم تمام کتابخونه ها ورژن جدید هستن ولی نمیدونم مشکل چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ مشکل حل شد ممنون سلامی دوباره من پیاد سازیش کردم حالا میخوام از پوشه ریس تو یه پروژه دیگه استفاده کنم یعنی یه پروژه درست عین اینکی که شما ساختی من تمام کدها رو مثله شما نوشتم ولی وقتی میرم داخل برنامه خطا میده میاد بیرون مشکل حل شد ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلامی دوباره من پیاد سازیش کردم حالا میخوام از پوشه ریس تو یه پروژه دیگه استفاده کنم یعنی یه پروژه درست عین اینکی که شما ساختی من تمام کدها رو مثله شما نوشتم ولی وقتی میرم داخل برنامه خطا میده میاد بیرون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ آقا حل شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام آقا چطوری می تونیم اندازه متن تب ها رو زیاد کنیم یا بهشون فونت بدیم من الان دسترسی به فیلم آموزش ندارم یعنی تو خونه نیستم و فیلم هم تو لب تابم نیست ممنون میشم سریع پاسخ بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ آقا چی شد من همچنان منتظرمااااااااااا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ آقا چی شد من همچنان منتظرمااااااااااا اگه پست 14 و 15 همین تابیک رو می خوندین دیگه لازم نبود منتظر بمونین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اگه پست 14 و 15 همین تابیک رو می خوندین دیگه لازم نبود منتظر بمونین یعنی میتونم بهت بگممممممم دمت گرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehmannavaz 1 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ کاش فایل Apk نمونه رو قرار میدادید اول نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام اگر لطف کنید و یک فایل apk بزارین یا یک فیلم خوب میشد چون اموزش ساخت متریال تب رو از جای دیگه خریدم ولی متاسفانه پشتیبانی نداره و یک مشکل هست این که نوشته ها میرمن زیر هم یا مثل شکل میشن و مثل تب های بازار نمیشن این عکس رو ببینید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ با سلام. یه سوال. الان اگه من این آموزش رو بخرم و استفاده ازش رو یاد بگیرم، برنامه ای که با طرح متریال میسازم روی همه Api ها اجرا میشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ کاش فایل Apk نمونه رو قرار میدادید اول سلام به زودی قرار میدم سلام اگر لطف کنید و یک فایل apk بزارین یا یک فیلم خوب میشد چون اموزش ساخت متریال تب رو از جای دیگه خریدم ولی متاسفانه پشتیبانی نداره و یک مشکل هست این که نوشته ها میرمن زیر هم یا مثل شکل میشن و مثل تب های بازار نمیشن این عکس رو ببینید سلام شما باید اموزش هایی که ما ساختیم رو ببنید. بعدش اگه مشکلی ایجاد شد ما راهنمایی میکنیم که مشکل حل بشه با سلام. یه سوال. الان اگه من این آموزش رو بخرم و استفاده ازش رو یاد بگیرم، برنامه ای که با طرح متریال میسازم روی همه Api ها اجرا میشه؟ سلام بله بدون مشکل اجرا میشه و ظاهرنرم افزار خیلی زیباتر میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ تو اموزش شما میشه مثل بازار ساخت که تبهاش زیاده و اسمشون بلنده و به راحتی اسمها اسکرول میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen009 104 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ تو اموزش شما میشه مثل بازار ساخت که تبهاش زیاده و اسمشون بلنده و به راحتی اسمها اسکرول میشه بله میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من طبق اموزش پیش رفتم ولی هنگام باز شدن برنامه با ارور پیوست شده مواجه میشم دوستان لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.