سلام دوستان من نیاز دارم برای دکمه های برنامه و سرتیتر برنامه و منو و .... عکسهایی رو انتخاب کنم 1-آیا این کار منطقی و حرفه ای هست ؟؟ یا باید از دکمه ها و افکتهای خود برنامه استفاده کنم؟؟
2-اگر قرار باشه فقط به ساب کلیک نیاز داشته باشم ( مثلا دکمه دارم که روش نوشته بعدی) این رو باید با دکمه تعریف کنم و بعد یک عکس پس زمینه قرار بدم یا میتونم با ایمیج ویو هم این کار رو انجام بدم و مشکلی نداره ( و حرفه ای تر کدوم گزینه هست )
3- و از همه مهمتر معمولا چه سایز عکسی با چه فرمتی طراحان استفاده میکنند برای پس زمینه برنامه و دکمه ها من از png استفاده کردم و حجم ها برای پس زمینه دکمه حجمی حدود 20 تا 30 کیلو بایت داره... این حجم زیادی هست؟؟؟
4- معمولا آیکن برنامه با چه سایزی معرفی بشه ؟ من 120 در 120بنتخاب کردم و حجم 60 کیلو بایت !!! آیا مناسب هست؟
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان
من نیاز دارم برای دکمه های برنامه و سرتیتر برنامه و منو و ....
عکسهایی رو انتخاب کنم
1-آیا این کار منطقی و حرفه ای هست ؟؟ یا باید از دکمه ها و افکتهای خود برنامه استفاده کنم؟؟
2-اگر قرار باشه فقط به ساب کلیک نیاز داشته باشم ( مثلا دکمه دارم که روش نوشته بعدی)
این رو باید با دکمه تعریف کنم و بعد یک عکس پس زمینه قرار بدم
یا میتونم با ایمیج ویو هم این کار رو انجام بدم و مشکلی نداره ( و حرفه ای تر کدوم گزینه هست )
3- و از همه مهمتر معمولا چه سایز عکسی با چه فرمتی طراحان استفاده میکنند برای پس زمینه برنامه و دکمه ها
من از png استفاده کردم و حجم ها برای پس زمینه دکمه حجمی حدود 20 تا 30 کیلو بایت داره...
این حجم زیادی هست؟؟؟
4- معمولا آیکن برنامه با چه سایزی معرفی بشه ؟ من 120 در 120بنتخاب کردم و حجم 60 کیلو بایت !!! آیا مناسب هست؟
با تشکر از عزیزان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.