arastooms 1,046 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان در صفحه تنظیماتم یه دکمه برای نور تعریف کردم که صفحه خاموش نشه ولی نمیدونم از چه فرمانی باید در ساب کلیک استفاده کنم در انجمن سرچ میکنم نمی تونم پیدا کنم ممکنه راهنمایی بفرمایید یا لینک تاپیک رو برام قرار بدید تا مطالعه کنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام تیک کتابخونه PHONE رو بزنید بعد این 2 تا متغییر رو در Globals تعریف کنید : Dim Mood As Boolean = False Dim keep As PhoneWakeState و این کدهارو هرجا که دوست دارید قرار بدید ( مثلا توی رویداد کلیک باتون): Mood = Not(Mood) If Mood Then keep.KeepAlive(Mood) ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه فعال شد",False) Else keep.KeepAlive(Mood) ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه غیر فعال شد",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ سلام تیک کتابخونه PHONE رو بزنید بعد این 2 تا متغییر رو در Globals تعریف کنید : Dim Mood As Boolean = False Dim keep As PhoneWakeState و این کدهارو هرجا که دوست دارید قرار بدید ( مثلا توی رویداد کلیک باتون): Mood = Not(Mood) If Mood Then keep.KeepAlive(Mood) ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه فعال شد",False) Else keep.KeepAlive(Mood) ToastMessageShow("روشن ماندن صفحه غیر فعال شد",False) End If درود به شما مجید جان به نتیجه رسیدم تاپیک رو پاسخ داده اعلام میکنم تا قفل بشه دوستان دیگر هم استفاده کنند با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان
در صفحه تنظیماتم یه دکمه برای نور تعریف کردم که صفحه خاموش نشه
ولی نمیدونم از چه فرمانی باید در ساب کلیک استفاده کنم
در انجمن سرچ میکنم نمی تونم پیدا کنم
ممکنه راهنمایی بفرمایید یا لینک تاپیک رو برام قرار بدید تا مطالعه کنم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.