سورس appcompat که مربوط به متریال است ولی در این سورس و سورس های مشابه توجهی به مسیج باکس متریال از جمله پروگرس و ... نشده
یه سورسی هم توی سایت مرجع بود که می تونی همه جور مسیج باکس درست کنی.
ولی حالا مشکل ادغام ایناست یعنی هر کدوم برای خودشون res های جدا گونه دارند و وقتی کپی می کنمش توی پروژه و توی کدنویسی معرفیش می کنم، برنامه force close میده.
البته باید اینم بگم سورس مسیج باکس رو چندبار به خوبی کامپایل کردم ولی تازگیا موقع کامپیل سورس مسیج باکس ارور میده:
B4A version: 5.20
Parsing code. (0.01s)
Compiling code. (0.05s)
Compiling layouts code. (0.01s)
Generating R file. Error
..\res\values\styles.xml:3: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'.
..\res\values-v11\styles.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'.
..\res\values-v21\styles.xml:4: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.Dialog.Alert'.
..\res\values\styles.xml:15: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'.
..\res\values-v11\styles.xml:22: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'.
..\res\values-v21\styles.xml:16: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Dialog.Alert'.
اگه سورس هارو خواستین بگین لینکشو بزارم البته لطفا فقط در صورتی که بخواین کمک کنین.
معذرت اگه عنوان خوب انتخاب نکردم چون این یه مشکل مشترک بین چند تا سورسه. :nemidoonam:
سوال
apksky 123
سلام
سورس appcompat که مربوط به متریال است ولی در این سورس و سورس های مشابه توجهی به مسیج باکس متریال از جمله پروگرس و ... نشده
یه سورسی هم توی سایت مرجع بود که می تونی همه جور مسیج باکس درست کنی.
ولی حالا مشکل ادغام ایناست یعنی هر کدوم برای خودشون res های جدا گونه دارند و وقتی کپی می کنمش توی پروژه و توی کدنویسی معرفیش می کنم، برنامه force close میده.
البته باید اینم بگم سورس مسیج باکس رو چندبار به خوبی کامپایل کردم ولی تازگیا موقع کامپیل سورس مسیج باکس ارور میده:
اگه سورس هارو خواستین بگین لینکشو بزارم البته لطفا فقط در صورتی که بخواین کمک کنین.
معذرت اگه عنوان خوب انتخاب نکردم چون این یه مشکل مشترک بین چند تا سورسه. :nemidoonam:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.